Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

s@hr@

s@hr@

Üye
sibel nasılsın canım:)

Aksi

Aksi

Üye
Iyım cnm saol =) sen nasılsın

s@hr@

s@hr@

Üye
iyi diyelim iyi olalım....

s@hr@

s@hr@

Üye
başım fena ağrıyor:ah
avatar yine çok tatlı Sibelcim:)

s@hr@

s@hr@

Üye
ilahi Güven :d: sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
seni de güLdürsün Sahra , Amin :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O vermidondan bana da lazım yoğun bir akşamdı valla

Aksi

Aksi

Üye
Gecms olsun cnm ya.guwen abı hemen olaya el atmıs :d dusuncelı abım benım :d ısa ıcındn bı tane sen al bı tane de bna yolla :p

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yok beni hepsi anca keser bunların, sen bakkal Muhittin Abi'ye bi koşu al gel iki tane vermidon. Paranın üstünü harca lopopo al:d:

Aksi

Aksi

Üye
lopopo ne nan :d bılmdqm şeylri almam xd hem senın uşaqn mı way gıt kendn al :hih: hem kız kısmı bu saatte dşarı ckmaz senı esefle kınıyorum.ceza olarakta jeli istyrum​

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ne jolesi ? Jole ne arar la tükkanda, neyse sen kır ayaklarını otur orda ben gıderım. Bi işe de yarama ha..

Aksi

Aksi

Üye
Jeli=jelibon manaq :hih: affrm sözume gel böyle.bkrede bendn önce duşun :p ise yaramam mı bea warlqm yetıo :d

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Jelibonmuş pehhh. Bizim zamanımızda jelibon mu vardı. Vuruyorduk leblebi tozunun dibine dibine yeni nesil işte

Aksi

Aksi

Üye
ay leblebı tozuyla yusuf yusuf yapardk haha :d gercı hala yapıym ben xd​

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ne Yusuf Yusuf' u? Nasıl bi çocukluğun var senın Sibel ? İnmeye kalksam resmen tehlıke:D

Aksi

Aksi

Üye
Yaw leblebı agzndyken yusuf dgnce agzndn frlyp karsndaknın yuzune gdyo haha xd ay super oluyo hc denemedn mı :p un kurabysylede aynı tadı alablrsn :d inme bencde sakınclı :p

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Haaa.. Yusuf Yusuf deyince şaşırdım ne alaka dedim. Bizim buralarda Yusuf Yusuf başka şekillerde telaffüz edilir de hani ağızl pek bi alakası yok:::::::::) Ayırca karşımdakine leblebi tozu fırlatmam için Yusuf' u anmama gerek yok direk dağıdarım suratına:ehe:

Aksi

Aksi

Üye
Haha onu bende yaparm ama bu isn şakası hem daha eglnclı oluo :d

Üst Alt