Evet :D Kendi üyeliğimi de sildim yanlışlıkla :hmmm
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Afiyet olsun Ata hoşgeldin ne o çalışma yokmu bugün Genişletmek için tıkla ... Var aslında da içimden gitmek gelmiyor hacı... Evde çalışacağım... Bizim şirketin serverına bağlanıp... Enes tamam ya kaptın ya her şeyi, gel admin yapalım seni?.. =D
Mehmet' Alıntı: Afiyet olsun Ata hoşgeldin ne o çalışma yokmu bugün Genişletmek için tıkla ... Var aslında da içimden gitmek gelmiyor hacı... Evde çalışacağım... Bizim şirketin serverına bağlanıp... Enes tamam ya kaptın ya her şeyi, gel admin yapalım seni?.. =D
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Yahu saçmalamayın gitmek istesem gitmez miydim beni of forumlar ne mühendisler ne doktorlar istedi Tehdit mi ediyorsunuz beni Ata Bey
Yahu saçmalamayın gitmek istesem gitmez miydim beni of forumlar ne mühendisler ne doktorlar istedi Tehdit mi ediyorsunuz beni Ata Bey
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Katiyyen olmaz evlenmeden Ata Abi sana süper bir haberim var duyunca sevineceksin büyük ihtimal (:
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Biz çıkalım isterseniz Genişletmek için tıkla ... birazdan geLeLim hacı