Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
geceniz hayırLara vesiLe oLsun , oLan oLmayan tüm güzeL kardeşLerim :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet nerede kaldık,

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ayrıca ben ota b*ka kızmıyorum ki :D
Takip edin, hak edene hak ettiği muameleyi yapıyorum o kadar :)
Hile yapana, kurallara uymayana, iftira atana, kendisi karşısındakinden daha rütbeli diye onu ezene kardeşim diyerek ifade kullanmak zorunda değilim ki ...
Yeni birisi olsa her türlü öğretmeye çalışırım ama beni sala-k yerine koymaya çalışanlara tavrım değişmez :)
Sen polemiğe girmezsin mesajları siler veya konuyu kapatırsın olay orda biter :D
Ben mesajları silemem, her türlü cevabı veririm kim olursa olsun :)
Haklıya haksıza kendi kanaatine göre karar veriyorsun Enes... Bu da vardığın sonucun güvenilirliğini oldukça azaltıyor. "Sana göre" haksız olan kişi aslında haksız olmayabilir. Sadece "sana göre" haksızdır. Ve herkes yanılabilir. Çok minicik bir hayat tecrübem var daha ama şu ana kadar gördüğüm;
Bir insan ne kadar kesin konuşursa yanılgılar içinde olma payı da o kadar artıyor.
Diğer bir husus benim mesajları silme olayım...
Konumum gereği ben ikili tartışmaya girmem. Yoksa vakt-i zamanında çoooook yapmışlığım vardır. O zamanları Anıl az çok bilir.
Ama forum kurallarına göre konuda ikili tartışma yapmak yasaktır. O nedenle cevap vermektense konuyu "özel mesaja" taşımak daha mantıklı. Ben de sakız gibi uzayan tartışmalara girmem, bir mesaj atarız iki atarız sonra özele davet ederiz.
:kop::kop: Enes' e msj siLme yetkisi vereLim
Vallahi bu mesaja sonuna ifade kullanacaktım ama halay takımı mı kursam yoksa şu kayalardan barikatın arkasına saklanan ifadeyi mi kullansam bilemediğim için kullanmadım...

İyi geceler bu arada arkadaşlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Haklıya haksıza kendi kanaatine göre karar veriyorsun Enes... Bu da vardığın sonucun güvenilirliğini oldukça azaltıyor. "Sana göre" haksız olan kişi aslında haksız olmayabilir. Sadece "sana göre" haksızdır. Ve herkes yanılabilir. Çok minicik bir hayat tecrübem var daha ama şu ana kadar gördüğüm;
Bir insan ne kadar kesin konuşursa yanılgılar içinde olma payı da o kadar artıyor.
Diğer bir husus benim mesajları silme olayım...
Konumum gereği ben ikili tartışmaya girmem. Yoksa vakt-i zamanında çoooook yapmışlığım vardır. O zamanları Anıl az çok bilir.
Ama forum kurallarına göre konuda ikili tartışma yapmak yasaktır. O nedenle cevap vermektense konuyu "özel mesaja" taşımak daha mantıklı.
Ben de sakız gibi uzayan tartışmalara girmem, bir mesaj atarız iki atarız sonra özele davet ederiz.
:kop::kop: Enes' e msj siLme yetkisi vereLim
Vallahi bu mesaja sonuna ifade kullanacaktım ama halay takımı mı kursam yoksa şu kayalardan barikatın arkasına saklanan ifadeyi mi kullansam bilemediğim için kullanmadım...

İyi geceler bu arada arkadaşlar.
Enes istemez se ifade kullanamazsın :ehe

eyüpkayabaş

eyüpkayabaş

Üye
iyi geceler herkese benim buraya ilk gelişim şöyle susup bi kenarda beklesem olurmu

eyüpkayabaş

eyüpkayabaş

Üye
tamam buraya takılanlar sanırım hep belirli kişiler ve birbirinizi tanuıyorsunuz öylemi yani bire bir görüşüyormusunuz telefonla olsun msn de olsun

Aziz™

Üye
:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
merhaba Hocam hoşgeldin nasılsın ..