selam millet.
'Davut Üye Öylesine dediydim Güven abi...Sapa sağlamım... --------------- Ekleme --------------- Hoş geldin Semih...
Öylesine dediydim Güven abi...Sapa sağlamım... --------------- Ekleme --------------- Hoş geldin Semih...
Samsunspor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: napıyonz bakalm keyfler nsl abii Genişletmek için tıkla ... Pınar 10 numara çok şükür şenleniyoruz yine aramızda , gel sen de katıl .. ben bi bankaya kadar çıkıyorum şimdi Yürektesiniz .. Mehmet' Alıntı: Güven bu nasıl kullanılıyor Genişletmek için tıkla ... Babacan detaylarına bakacam , şimdi acil banka son günmüş yaaw faturalar var Ahali Komple Yürektesiniz
minoo' Alıntı: napıyonz bakalm keyfler nsl abii Genişletmek için tıkla ... Pınar 10 numara çok şükür şenleniyoruz yine aramızda , gel sen de katıl .. ben bi bankaya kadar çıkıyorum şimdi Yürektesiniz .. Mehmet' Alıntı: Güven bu nasıl kullanılıyor Genişletmek için tıkla ... Babacan detaylarına bakacam , şimdi acil banka son günmüş yaaw faturalar var Ahali Komple Yürektesiniz
Mehmet Emekli Yönetici minoo' Alıntı: sna da merhaba Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma Pınar görmedim valla sayfa yenilenince gördüm nasılsın --------------- Ekleme --------------- Tünaydın Onur --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Pınar 10 numara çok şükür şenleniyoruz yine aramızda , gel sen de katıl .. ben bi bankaya kadar çıkıyorum şimdi Yürektesiniz .. Babacan detaylarına bakacam , şimdi acil banka son günmüş yaaw faturalar var Ahali Komple Yürektesiniz Genişletmek için tıkla ... çabuk gel:
minoo' Alıntı: sna da merhaba Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma Pınar görmedim valla sayfa yenilenince gördüm nasılsın --------------- Ekleme --------------- Tünaydın Onur --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Pınar 10 numara çok şükür şenleniyoruz yine aramızda , gel sen de katıl .. ben bi bankaya kadar çıkıyorum şimdi Yürektesiniz .. Babacan detaylarına bakacam , şimdi acil banka son günmüş yaaw faturalar var Ahali Komple Yürektesiniz Genişletmek için tıkla ... çabuk gel:
-YARINIYOK- Üye adını yaz izleyeyim --------------- Ekleme --------------- kolonya getirin semih bayıldı