Kingmortall
Üye
aynenyarın okul oldugu düşüncesiyle yaşamaya calısıyormya siz?
sabah kalkması öyle zor geliyo ki artık söve söve okula gidiyorum 
aynenyarın okul oldugu düşüncesiyle yaşamaya calısıyormya siz?
sabah kalkması öyle zor geliyo ki artık söve söve okula gidiyorum 
aynen yaaaynensabah kalkması öyle zor geliyo ki artık söve söve okula gidiyorum
![]()
geç kalksam servis zank zank ötüyo aşağıdan
bi yandan annem başımda
neyse ki az kaldı az. saberetmek lazım 
1 varmı 1 sene sonunda evde smackdown raw olucak boks maçıaynen yaageç kalksam servis zank zank ötüyo aşağıdan
bi yandan annem başımda
neyse ki az kaldı az. saberetmek lazım
![]()

matematik ilk sınav 11 varmı 1 sene sonunda evde smackdown raw olucak boks maçı![]()
![]()
ama proje falan aldım bakalım ne kadar düzelticez
vlla fen bölümünü seçmem lazım
onun için de matematğimin düzgün olması lazımbende var 2 3 tane devamsızlık sınırda sene sonunda ev ring salonundan farksız olucakmatematik ilk sınav 1ama proje falan aldım bakalım ne kadar düzelticez
vlla fen bölümünü seçmem lazım
onun için de matematğimin düzgün olması lazım

lise sonnDiaBLoS™;2257872' Alıntı:Arkadaşlar , kaça gidiyorsunuz . Bari onu da söyleseniz .![]()

16 yaşındayım fakat bu sene lise 1 deyim. çünkü ben aslında bir sene geç gittim okula. eğer doğumumu da merak ediyorsanız 1994 doğumluyumDiaBLoS™;2257872' Alıntı:Arkadaşlar , kaça gidiyorsunuz . Bari onu da söyleseniz .![]()
arkadaşlar ben artık çıkıyorum. malum yarın okul var
en kısa sürede görüşmek dileğiyle hoşçakalın
iyi forumlar..
askere 25 26 yaşında gitmeyi planlıyorum 
en kısa sürede tekrar aramıza bekleriz görüşmek üzere16 yaşındayım fakat bu sene lise 1 deyim. çünkü ben aslında bir sene geç gittim okula. eğer doğumumu da merak ediyorsanız 1994 doğumluyumarkadaşlar ben artık çıkıyorum. malum yarın okul var
en kısa sürede görüşmek dileğiyle hoşçakalın
iyi forumlar..

sağol abiDiaBLoS™;2257905' Alıntı:Hımm daha ufakmışsınız yaw . Maşallah .
Başarılar sizlere .Kolay gelsin .

pardon ozamanDiaBLoS™;2257946' Alıntı:Esas sahibi herkes Gökhancım . Forum ve konular tek şahıslar adına ilerlemez ..

idare eder rüzgar var biraz sizin oralar nasıl ?DiaBLoS™;2257969' Alıntı:Sıkıntı yok : )
Tekirdağ da havalar nasıl ?