Gökhan ZAN galatasarayda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pokemon12

pokemon12

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan ZAN galatasarayda
Gökhan Zan Galatasaray’da

Galatasaray Spor Kulübü milli futbolcu Gökhan Zan ile iki yıllığına anlaşma imzalamıştır.

Gökhan Zan'a hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Gökhan Zan transferi haberi ilk olarak GSMobile abonelerine gönderilmiştir.

Gökhan Zan Kimdir?

7 Eylül 1981 Hatay doğumlu olan Gökhan Zan, futbola da Hatayspor’da başladı. Gökhan Zan buradaki performansı sonrasında 2000 yılında Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. Üç sezon Çanakkale Dardanel forması giyen Gökhan Zan, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu.

İlk sezonunda Beşiktaş’ta sadece dört maçta forma giyen Zan, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş tarafında Gaziantepspor'a kiralandı. 2005-2006 sezonu başında ise Beşiktaş'a dönerek tekrar kendine kadroda yer buldu. Son dört sezondur istikrarlı bir şekilde Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan Zan, 2007-08 sezonunda 20 lig maçında sahaya çıkarken, geçtiğimiz sezonsa 19 lig maçında görev yaptı.

1,92 metre boyu ile Süper Lig'deki en uzun futbolculardan biri. olan Gökhan Zan, iri ve güçlü fiziği ile öne çıkmaktadır.

İlk kez 2000 yılında Ukrayna ile oynanan özel maçta A Milli Takım kadrosuna davet edilen Gökhan Zan, 45 kez de A Milli Takım forması giydi.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Atakan

Atakan

Üye
Süper bir haber,resmi siteden de duyuruldu.Bedelsiz olarak geldi daha ne olsun?
Umarım faydalı olur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Valla süpriz bir transfer..Servet'in yerini doldururlar işte..!

Galatasaray a helal olsun.Bu işleri gerçekten iyi yapıyorlar..Sessiz sedasız götürdü işi yine valla..!

Hayırlı olsun Galatasaray camiasına ve taraftarına.
:oke:

Gökhan Zan ile ilgili yorumda bulunacak olursak , havadan nem kapıyor abi hemen sakatlanıyor.Hatta lakabı Cam adama çıkmıştı bir ara.:) .Beşiktaş da çok sakatlık geçirdi..İnşallah aynıları gerçekleşmez.

Doğan

Üye
sanırım doğru haber gs'ye hayırlı olsun servetin yerini tutmaz diye düşünüyorum

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bedavadan milli stoper :)
Servet de ilk geldiginde eleştirildi noldu gözbebeğimiz oldu stoperde sıkıntı çekmiyeceğiz işte daha ne yabancı kontejyana da yer acıldı
siz asıl bombayı bekleyın Babel ...

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun.Gökhan Zan İyi Bir Futbolcu Ama Sürekliliği Olmayan Bir Futbolcu Yinede Faydalanırsınız Umarım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hayırlı olsun, Beşiktaş'a güzel bir darbe!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Adnan Polat işini biliyor Servetin yerine fizik olarak Fotokopisini getirdi İnşallah uyum sağlar....
Bide beleş.....:)

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Hayırlı olsun, Beşiktaş'a güzel bir darbe!

Darbe Falan Almadık Gökhan Zan'ın 1 Yıllık Opsiyonu Vardı Opsiyonu Beşiktaş Kullanmak İstese Çoktan Kullanırdı Ama 2 Senede Ligde Tam 68 Maç Yaptık 34 Bir Sezon 34 Diğer Sezon Gökhan Zan 68 Maçtan Sadece 39 Mçta Oynadı Oynadı. Geçen Yıl Alex'in Gökhanın Üstünden Gol Atmasını Hangi Beşiktaş'lı Unutabilirki Ama Galatasaray'a Hayırlı Olsun.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayırlı olması dileğiyle. Ezeli rakibimize gitmesi beni biraz endişelendirdi. Ama hayırlısı olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Arkadaşlar Gökhan Zan deyince , aklıma geldi . Dün Kanaltürk de Transfer borsası diye spor programı vardı. Onu izledim. Telegol ekibi sunuyordu..Program sunucusu , Serhat Ulueren demişti ki , Gökhan Zan ın sözleşmesi uzatılmamış her an bir takımla anlaşabilir , zaten Bjk klübünden arayan soran da yokmuş dedi..Oradan da , Sinan Engin hemen atladı , Gökhan Zan hakiki Beşiktaşlılıdır , 2 dk da sözleşmeyi uzatır o önemli değil demişti..İşte akabinde bugün de Galatasaray a imza atmış.Yav Bu Sinan Engin , ne söylerse tersi çıkıyor yaw..! Batuhan içinde Türkiyenin 1 numarası diyor..!

:ehe:ehe:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş'ı bi dertten kurtardık resmen.Umarım beni utandırır.Hayırlısı olsun...

arslansem

arslansem

Üye
Şaka gibi...:pro:

lovestar

lovestar

Üye
üzüldüm sevdiğim bir oyuncuydu.oyuncu almadıgımız gibi oyuncu kaybediyoruz birde...

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Servet'in yerini tutmaz ama yinede güzel transfer

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
İyi oyuncu ama ben sevmiyorum. servetide sevmezdim adama hayran kaldım şimdi bunu da sevmiyorum inş. aynısı olur

Eski hatalarını yapmıycağına eminim çünkü üzerindeki formada Galatasaray amblemi olucak. Gs amblemli her forma o oyuncuyu %1000000000000000 değiştirir ;)

degerli43

degerli43

Üye
çok zekice bi transfer hayırlı olsun

djsalih91

djsalih91

Üye
şok oldum duyunca aman zaten galatasarayda nerde beleş oyuncu onun peşinde ben bir beşiktaşlı olarak transferde ağır kaldığımıza inanıyorum ama en azından saçma sapan oyunculara para vermiyoruz beşiktaş mutlaka bir bomba transfer patlatır neyse gökhan zan zaten yıldızlar topluluğu beşiktaşta oynaması zordu daha alt kulüplerde forma giymesi iyi bence zaten daha çocuk genç :ehe

Atakan

Atakan

Üye
şok oldum duyunca aman zaten galatasarayda nerde beleş oyuncu onun peşinde ben bir beşiktaşlı olarak transferde ağır kaldığımıza inanıyorum ama en azından saçma sapan oyunculara para vermiyoruz beşiktaş mutlaka bir bomba transfer patlatır neyse gökhan zan zaten yıldızlar topluluğu beşiktaşta oynaması zordu daha alt kulüplerde forma giymesi iyi bence zaten daha çocuk genç :ehe
Bilmece gibi bir yorumdan sonra yıldızlar topluluğu Beşiktaş süper olmuş.
Alkışlıyorum :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt