Gökhan ve Galatasaray! Açıklama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan ve Galatasaray! Açıklama...


Sezon başında Rus temsilcisi Rubin Kazan'a transfer olan milli futbolcu Gökhan Töre'nin Galatasaray'la prensipte anlaşma sağladığı öne sürüldü.
Telegol moderatörü Serhat Ulueren'in verdiği bilgiye göre, genç yıldız Rusya'da çok sıkıntılı günler geçiriyor. İddialara göre Kazan'ın hocası Gökhan Töre'yi ilk 11'de oynatmak için oyuncunun menajerinden rüşvet istedi. Bunu reddeten Gökhan'ı ise sonradan Rus mafyasıyla başı derde girdi ve bu konuda Tataristan Cumhurbaşkanı'na bir mektup yazdı.
Fatih Terim'in de istediği belirtilen Töre ile Abdürrahim Albayrak'ın girişimleri olduğu, bu transferle bizzat ilgilendiği kaydedildi.
18 Kasım günü oyuncunun Twitter'dan Galatasaray'a geleceğine dair gönderdiği mesaj da hatırlatılarak oyuncunun Galatasaray ile prensipte anlaştığı söylendi.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in transferi için yönetime rapor verdiği yetenekli oyuncu Hamburg'da kalmaya karar vermişti. Sonrasında sürpriz bir şekilde Rusya macerasına atılan Gökhan Töre için işler iyi gitmeyince yineden Galatasaray sesleri yükselmeye başladı.
Devre arasında kanatlara takviye yapması beklenen sarı-kırmızılı ekip transfer listesinin ilk sırasına Kerim Frei'ı yazmıştı. Gökhan gelişmesinin ardından transferde nasıl bir rota çizileceği merak ediliyor.

ALİ DÜRÜST YALANLADI!

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, iddiaların ardından açıklamada bulunarak, "Gökhan Töre, Galatasaray için gelmedi" sözlerini kullandı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
1
Görüntüleme
321
Doğuş Pertez
Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
371
Akıncı
gutihaz1
Cevap
2
Görüntüleme
420
beytullah6767
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
478
jojo_va


Üst Alt