Bir bursalı daha geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Bir bursalı daha geliyor


Telles’i Porto’ya satmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, sol beke Emre Taşdemir’i monte edecek. Serdar Aziz gibi bu transferi de Fatih Terim’in istediği kulislerde konuşuluyor

Bursasporlu Serdar Aziz'i renklerine bağlayarak transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray, yeşil-beyazlı takımdan Emre Taşdemir'i de listesine aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu transferi Porto'ya gitmesi beklenen Alex Telles'in yerine yapacağı bildirildi. Lionel Carole'ün performansını yeterli görmeyen yönetim, yeni sezonda sol beki Emre Taşdemir'e teslim etmeyi planlıyor. 20 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Geçen sezon Bursaspor'da 28 maçta forma giyen Taşdemir, 1 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

SIRADA 'PİTBULL' VAR
Öte yandan kulislerde Serdar Aziz'de olduğu gibi Emre'nin transferini de Fatih Terim'in istediği konuşuluyor. Milli Takım'daki görevinden henüz istifa etmeyen tecrübeli hocanın, Galatasaray ile anlaştığı ve ilk iş olarak Serdar Aziz, Felipe Melo ve Emre Taşdemir'in alınmasını istediği iddialar arasında. Terim'in taleplerini yerine getiren yönetimin, Melo ile de yarın görüşeceği belirtildi.

YALMAN İSTEDİ
Bursaspor 2. Başkanı, Ali Ademoğlu Alp Yalman'ın Emre Taşdemir'i istediğini doğruladı. "Yalman'la Emre için görüştük ancak o hocamızın gözbebeği" diyen Ademoğlu, her oyuncunun bir bedeli olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu Bursa'da her sene bir takıma çalışıyor. Geçen sene bize (Fenerbahçe'ye) bu sene, Galatasaray'a.
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va

Benzer Konular

Murat Alper
Cevap
1
Görüntüleme
296
Haydar
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
299
hikmet366
CABBAR
Cevap
0
Görüntüleme
443
CABBAR
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
344
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
578


Üst Alt