Kimseyi araya koymadım

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Kimseyi araya koymadım

Ben, 'a gelmek için kimseyi arayı koymadım. Bugüne kadar hep kendi işimi kendim yaptım. En aşağıdan geldim ve bu beni çok mutlu ediyor"

Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2014 yılının son gününde sarı-kırmızılı takımı takip eden muhabirler ile bir araya geldi; Galatasaray'a gelişi ve Beşiktaş derbisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Göreve geldiğinden bu yana tüm maçlara aynı sistemle çıktığını belirten Hamzaoğlu, ile pazar günü oynayacakları derbide de sistem değişikliğine gitmeyeceğini ifade ederek, "Demba Ba,Olcan ve Gökhan Töre iyi ve hızlı oyuncular ama ben onlar için sistem değiştirmem. Bence Bilic değişikliğe gitsin" diyerek meslektaşına esprili göndermede bulundu.

KAZANIRSAK TATİL GÜZEL GEÇER Genç teknik adam derbiyi kazanmaları halinde tatili güzel geçireceklerini belirterek, "Kaybedersek de her şeyin sonu değil tabii ki... Kazanırız, kaybederiz,berabere bitebilir. Biz uzun vadede bir şeyleri toparlayıp sezon sonunda en yukarıda olmak istiyoruz" diye konuştu.

45 YAŞ HEDEFİ KOYMUŞTUM , Galatasaray'a milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in onayı ile geldiği yolundaki iddialarla ilgili şunları söyledi: "Galatasaray'ıçalıştırmak en büyük hedefimdi. Bunu eşime de söyledim. '42 yaşında Süper Lig takımı çalıştırmıyorsam; 45 yaşımda da büyük takım çalıştırmazsam kendimi yeterli görmem' dedim.Koyduğum hedef buydu. Ben kimseyi araya koymadım; hep kendi işimi kendim yaptım. Ben en aşağıdan geldim. Bu beni çok mutlu ediyor.

ŞU AN MİLAN'I KABUL ETMEM Ali Dürüstve Abdurrahim Albayrak, 'Mayısa kadar Galatasaray'dayız' dediler ve ben de görevi kabul ettim. Şu anda Milan'a gitsem mutlu olmam. Galatasaray'ınyeri çok özel. Başarılı olmak hoşuma gidiyor. Şimdiye kadar hiçbir göreve talip olmadım. Hep istendim. Giderken de şunu istiyorum demedim. Hak etmişsem görev hep verildi."

NOEL TATİLİ İLE İLGİSİ YOK
Wesley
Sneijder'in ayak parmağında sorun olduğunu açıklayan Hamza Hamzaoğlu, "Onu maçında dinlendirdik. Oraya yük binmemesi için çalışmalar yaptırıyoruz. Kemiğin altında ödem var.Üzerine basmamak için yan basıyor. Bu defa dışta ağrı yapıyor. Noel tatili için Gençlerbirliği maçında oynamadığı doğru değil" ded
 
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98


98farom98

98farom98

Üye
:tşk:
 


Üst Alt