gökçen abim albay olduuuuu :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
albayım nasılsın bakem?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Teşekkür ederim kardeşim, inşallah :ehe

---------- Eklendi @ 19:05:32 ---------- Yazıldı @ 19:03:34 ----------

İyiyim abi sen nasılsın, bu aralar içimde bir sıkıntı var her nedense anlayamadım. İki gündür özgün müzik dinliyorum, arkadaş o da tetikledikçe tetikliyor sıkıntıyı beya!

içindeki sıkıntıyı at kardeşim bunaltma kendini bişeye odaklan konsantre ol kafayı dagıt arasıra tazelenmek yenilenmek lazım kendine bşraz vakit ayır dinlen eglen gez dolaş sürekli görüşmedigin birisini ziyaret et iyi gelir bunların etkisi olmazsa aç pc ye bir lumia900 resmi gözün gönlün açılsın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

içindeki sıkıntıyı at kardeşim bunaltma kendini bişeye odaklan konsantre ol kafayı dagıt arasıra tazelenmek yenilenmek lazım kendine bşraz vakit ayır dinlen eglen gez dolaş sürekli görüşmedigin birisini ziyaret et iyi gelir bunların etkisi olmazsa aç pc ye bir lumia900 resmi gözün gönlün açılsın
Abi harikasın cidden, Allah için seni seviyorum abi. Birde öyle deneyim geçer inşallah.:op:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Teşekkür ederim kardeşim, inşallah :ehe

---------- Eklendi @ 19:05:32 ---------- Yazıldı @ 19:03:34 ----------

İyiyim abi sen nasılsın, bu aralar içimde bir sıkıntı var her nedense anlayamadım. İki gündür özgün müzik dinliyorum, arkadaş o da tetikledikçe tetikliyor sıkıntıyı beya!

bende iyıyim şükür bir haftadır giremedim foruma şebekeden dolayı neler olmuş beya! Takma kafana 3 günlük dünya dertlerle zaten 2 günü devırdık 1 günüde doya doya yaşayalım demi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bende iyıyim şükür bir haftadır giremedim foruma şebekeden dolayı neler olmuş beya! Takma kafana 3 günlük dünya dertlerle zaten 2 günü devırdık 1 günüde doya doya yaşayalım demi
Abi işin enteresan yanı şu hiç bir derdim yok. Bu müziği niye dinlemek istediğimi anlayamadım bir türlü...

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
benimde tebrik etmem lazım. tebrikler :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...