:rica: sömürüebilirsiniz :D Bir tane teme vardı adını bulamıyorum :hmmm htc ile ilgili idi
Akıncı Üye Bahadir_fb' Alıntı: sömürüebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Bir tane teme vardı adını bulamıyorum htc ile ilgili idi
Bahadir_fb' Alıntı: sömürüebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Bir tane teme vardı adını bulamıyorum htc ile ilgili idi
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Bir tane teme vardı adını bulamıyorum htc ile ilgili idi Genişletmek için tıkla ... Bira daha ipucu verseydin bari
-Akıncı' Alıntı: Bir tane teme vardı adını bulamıyorum htc ile ilgili idi Genişletmek için tıkla ... Bira daha ipucu verseydin bari
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ozkan1987' Alıntı: İyi hoş güzelde hepsi virüs eset virüs uyarısı veriyor... Genişletmek için tıkla ... Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin
ozkan1987' Alıntı: İyi hoş güzelde hepsi virüs eset virüs uyarısı veriyor... Genişletmek için tıkla ... Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ozkan1987' Alıntı: İyi hoş güzelde hepsi virüs eset virüs uyarısı veriyor... Genişletmek için tıkla ... Ayrica bendede drweb kurulu virus bulmadi
ozkan1987' Alıntı: İyi hoş güzelde hepsi virüs eset virüs uyarısı veriyor... Genişletmek için tıkla ... Ayrica bendede drweb kurulu virus bulmadi
Akıncı Üye Bahadir_fb' Alıntı: Bira daha ipucu verseydin bari Genişletmek için tıkla ... Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bahadir_fb' Alıntı: Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program
Bahadir_fb' Alıntı: Bira daha ipucu verseydin bari Genişletmek için tıkla ... Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bahadir_fb' Alıntı: Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Aynen zaten ne virüsü olabilirki icinde reklam bile yok
-Akıncı' Alıntı: Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Aynen zaten ne virüsü olabilirki icinde reklam bile yok
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi redspawn' Alıntı: Harikalar tesekkurler yukledim Genişletmek için tıkla ...
ozkan1987 Üye -Akıncı' Alıntı: Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Bahadir_fb' Alıntı: Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... Reklam virüsleri
-Akıncı' Alıntı: Gerek kalmadı abi telefona wipe attım her şey gitti ilk günkü gibi kullanayım Bende avg vardı hiç bir sorun yoktu eset sıkıntılı program Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Bahadir_fb' Alıntı: Eset ne virüsü buldu peki? Ben hepsini yukledim cihazima birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... Reklam virüsleri
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ozkan1987' Alıntı: Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Reklam virüsleri Genişletmek için tıkla ... Uygulamada reklam mevcut degil yanlis bulmuş
ozkan1987' Alıntı: Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Reklam virüsleri Genişletmek için tıkla ... Uygulamada reklam mevcut degil yanlis bulmuş
Akıncı Üye ozkan1987' Alıntı: Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Reklam virüsleri Genişletmek için tıkla ... Ben kendi kilit ekranına döndüm ama gerçekten reklam olmayan bir program
ozkan1987' Alıntı: Sıkıntılı değil esetten başkasına güvenmem açıkcası sağlam.. çoğuda başka firmanın temaları arkplanda çalışıp ram yediğine değmez kendi orjinal temalarını kullanın derim Reklam virüsleri Genişletmek için tıkla ... Ben kendi kilit ekranına döndüm ama gerçekten reklam olmayan bir program
ozkan1987 Üye -Akıncı' Alıntı: Ben kendi kilit ekranına döndüm ama gerçekten reklam olmayan bir program Genişletmek için tıkla ... Reklamlığını geçtimde salak saçma servsleri var getjar mıdır nedir kasıyor gereksiz ram tüketiyor kullanıyordum bende geçtim sadece klavyesini ve sms i kullanıyrm
-Akıncı' Alıntı: Ben kendi kilit ekranına döndüm ama gerçekten reklam olmayan bir program Genişletmek için tıkla ... Reklamlığını geçtimde salak saçma servsleri var getjar mıdır nedir kasıyor gereksiz ram tüketiyor kullanıyordum bende geçtim sadece klavyesini ve sms i kullanıyrm
Akıncı Üye ozkan1987' Alıntı: Reklamlığını geçtimde salak saçma servsleri var getjar mıdır nedir kasıyor gereksiz ram tüketiyor kullanıyordum bende geçtim sadece klavyesini ve sms i kullanıyrm Genişletmek için tıkla ... Bunda getjar yok
ozkan1987' Alıntı: Reklamlığını geçtimde salak saçma servsleri var getjar mıdır nedir kasıyor gereksiz ram tüketiyor kullanıyordum bende geçtim sadece klavyesini ve sms i kullanıyrm Genişletmek için tıkla ... Bunda getjar yok
Akıncı Üye ozkan1987' Alıntı: Hm getjar mı yok Genişletmek için tıkla ... Yok rahatça kullanabilirsiniz