GO Launcher EX Prime v5.09 + go temaları 263 adet + fu ll go eklentileri

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
yok ücretsiz değil marketteki trial deneme sürümü ama paralı sürümü yok onu anlamadım :) benim yüklediğimde işe yaramadı ki dediğim gibi prime ı açıyorum satın aldığınız için teşekkürler diyo go launcher a geçiyorum ayarlarda hala prime a yükselt diyo :) o yüzden sordum bende işe yaramadığı için onları kaldırıp bunu kuracam acaba direkt üstüne kursam kurulurmu tekrar ev ekranı düzenlicem diye uğraşmıyım :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yok ücretsiz değil marketteki trial deneme sürümü ama paralı sürümü yok onu anlamadım :) benim yüklediğimde işe yaramadı ki dediğim gibi prime ı açıyorum satın aldığınız için teşekkürler diyo go launcher a geçiyorum ayarlarda hala prime a yükselt diyo :) o yüzden sordum bende işe yaramadığı için onları kaldırıp bunu kuracam acaba direkt üstüne kursam kurulurmu tekrar ev ekranı düzenlicem diye uğraşmıyım :)

Yedekleme yapılıyor galiba yedekle oyle kaldır.
Bu konudaki full surumu simdi o dediginide ekliyorum böylece yan cubukta çalışacak :)

najanaja

najanaja

Üye
evet yeni gördüm ayarlarda yedekledim üstüne kurulmuyo zaten kaldırıp bunu kurdum tekrar teşekkürler dediğin gibi tam sürümmüş :) o yan çubukta kısayollar oluyo sanırım ? yok ya ona gerek yok samsungda var. o sevmediğim bi özellik hep sayfa değiştirirken falan elin ona denk gelip duruyo sevmiyom :) aynen onu etkin kıldığın halde görünmüyor :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
evet yeni gördüm ayarlarda yedekledim üstüne kurulmuyo zaten kaldırıp bunu kurdum tekrar teşekkürler dediğin gibi tam sürümmüş :) o yan çubukta kısayollar oluyo sanırım ? yok ya ona gerek yok samsungda var. o sevmediğim bi özellik hep sayfa değiştirirken falan elin ona denk gelip duruyo sevmiyom :) aynen onu etkin kıldığın halde görünmüyor :)

Yan cubugun pozisyonunu secebiliyorsun, ben sağ üste dogru ayarliyorum telefondaki sag kolum gibi :) vazgecemedegim uygulamalardan biri :)
Prime eklentisini yukleyince aktif oluyor konuya ekledim onuda :)

najanaja

najanaja

Üye
sidebar ı da indirdim bu iyiymiş :) ben samsungdaki gibi sanmıştım hani onun ucu görünüyo ya insanın gözüne batıyo hep eli ona deyiyo yanlışlıkla :) bu ekranda hiç belli olmuyo güzelmiş kullanışlı teşekkürler.vaaay sen offline sın bak sana yakıştıramadım bunu :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
sidebar ı da indirdim bu iyiymiş :) ben samsungdaki gibi sanmıştım hani onun ucu görünüyo ya insanın gözüne batıyo hep eli ona deyiyo yanlışlıkla :) bu ekranda hiç belli olmuyo güzelmiş kullanışlı teşekkürler.vaaay sen offline sın bak sana yakıştıramadım bunu :D

Bi duş alayım dedim :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
al bi sony duştada devam edersin paylaşımlara :D ben canım sıkıldımı alıyom duşta yanıma beraber duş alıyoz :kop:bi güzel yıkıyom tozlarından arındırıyom :) müzik dinliyom ama pat ses gidiyo :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
al bi sony duştada devam edersin paylaşımlara :D ben canım sıkıldımı alıyom duşta yanıma beraber duş alıyoz :kop:bi güzel yıkıyom tozlarından arındırıyom :) müzik dinliyom ama pat ses gidiyo :)

Aslında mantıklı :D

Arkadas almış bi tane,
-sordum bu yandaki delikler ne diye
- oda bilmem suya tuttum bisey olmadı dedi :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
:D benim anlamadığım altta hoparlör deliği var onuda geçtim koskoca kulaklık deliği var ordan nasıl bişey olmuyo onu anlayamadım bi :) bide suyun içinde ses kısılmasa iyi olcadı :)

• Beğen
Alper1045

Alper1045

Üye
Eline sağlık

• Beğen
emil029

emil029

Üye
emeyine sağlık çook güzel olmuş :)