GO Launcher EX Prime v5.09 + go temaları 263 adet + fu ll go eklentileri

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

iletif

iletif

Üye
Soul go reward theme temanın adı bu varmı kırılmış olarak aktif edilebilece

• Beğen

dalga17

Üye
Süpersiniz ya, günlerdir color box go teması için freejardan uygulama bekliyorum ki çıksında gold kazanıp bu temayı alayım diye :) Kurdum süper oldu valla, elinize sağlık..

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Süpersiniz ya, günlerdir color box go teması için freejardan uygulama bekliyorum ki çıksında gold kazanıp bu temayı alayım diye :) Kurdum süper oldu valla, elinize sağlık..

:rica: dostum birde o kadar uygulama indirip tema guzel cikmayinca insan bi hoş oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: dalga17

dalga17

Üye
Peki go kilit temaları da var mı ekleyeceğiniz ? :)

• Beğen

fg514

Üye

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Android cihazlar için geliştirilmiş popüler launcher. Android 2.2 ve üzeri destekler.
Uygulama fu ll surumdur arkadaslar

Yenilikler :
Please light up all to help us serve you better!
*5.02.1
(Fix) Minor bug and crash error

Go launcher kırılmış ücret gerektirmeyen sürümlerine alttaki linklerden ulaşabilirsiniz

tesekkurler ama yuklenen tema teli yavaslatmaz mi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Genelde go launcher veya baska launcherler olsun teli yavaslatiyor note3 white classic kullaniyorum genelde pek bi yavaslama olmasada acilista biraz takilmalar oluyor

Ben 1 yıldır launcher+tema kullaniyorum herhangi bir sıkıntı görmedim

• Beğen
Tepkiler: fg514
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk:

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim şimdi ben bu programı yükledim temalardan beğendiğimi seçtim herşey çok güzel çok hoş gerçekten ama s3mini ye sanki biraz ağır geldi :lac: arka planda ram de baya 100mb a yakın yer kaplıyor. Sıkıntısı filan olmaz değil mi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şimdi ben bu programı yükledim temalardan beğendiğimi seçtim herşey çok güzel çok hoş gerçekten ama s3mini ye sanki biraz ağır geldi :lac: arka planda ram de baya 100mb a yakın yer kaplıyor. Sıkıntısı filan olmaz değil mi

Sıkıntı yaparsa kullanma diyecegim ama başka launcher kullansanda yine ayni ram i kullanacak :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arada oyunlarda küçük çaplı kasmalar yapmaya başladı ama onun dışında gerçekten harika bir uygulama. Peki bulamadım ama bu uygulamayı geçici olarak kapatmanın yolu var mı?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arada oyunlarda küçük çaplı kasmalar yapmaya başladı ama onun dışında gerçekten harika bir uygulama. Peki bulamadım ama bu uygulamayı geçici olarak kapatmanın yolu var mı?

Uygulamanın oyunlara etkisi olmaz, kullanacağı en fazla 70mb ram cihaza başka bir etkisi olmaz.
Oyun oynamadan önce ram temizlersen oyunlarda sorun yaşamazsınız ;)Uygulama eklentileri konuya eklendi

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yaklaşık 90-100 mb yer kaplıyor dediğin gibi. Arada menü geçişlerinde kasılmalar olsa da hoşuma gitti. Tekrar :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
kardeşim öncelikle teşekkürler güzel bi paylaşım. sormak istediğim prime demişsin ama bunun prime versiyonu ayrı küçük bi apk kuruyosun öyle tam sürüm oluyo ama senin verdiğin tek apk. şimdi bu prime versiyonumu yoksa marketteki normal ücretsiz versiyonumu. ben prime olan apk yı kurdum ama olmadı hala seçeneklerde prime al diyo. eğer bu tamamen açılmış versiyonsa onu kaldırıp bunu kurucam.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle teşekkürler güzel bi paylaşım. sormak istediğim prime demişsin ama bunun prime versiyonu ayrı küçük bi apk kuruyosun öyle tam sürüm oluyo ama senin verdiğin tek apk. şimdi bu prime versiyonumu yoksa marketteki normal ücretsiz versiyonumu. ben prime olan apk yı kurdum ama olmadı hala seçeneklerde prime al diyo. eğer bu tamamen açılmış versiyonsa onu kaldırıp bunu kurucam.

Dostum prime özelliklerinin hepsi açık yani ek birşey yuklemeye gerek yok :)

O dediğin eklenti ücretsiz zaten yukleyince sidebar eklentiside çalışıyor ama markette bulamadım onu link verirsen onuda ekliyim konuya :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt