gnctrkcll'den GENÇKEN YAPACAĞIN 100 ŞEY NEDİR, NEDENDİR?

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi izleyim 10-15 şifre alsam ve saat 00.00 da şutlasam herbirini olur mu?

eve oluyor istersen 1 hafta sonra gönder farketmiyor ben öyle yapıyorum 20 şifre falan alıyorum her akşam 3 tane gönderiyorum elimdeki şifreler 1 haftada anca bitiyor zaten yani oluyor.

arslansem

arslansem

Üye
Evet oluyor :)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Süpermış o zaman hergun cafedeyim zaten çok tşk ler

--------------- Ekleme ---------------

Beyler ben dun gece 1 geçe ve 2 gece yani 00:01 00:02 arası yolladım katılım dolu dedi...1 dk içinde bitiyor mu yoksa benim saat mi ileri :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
eve oluyor istersen 1 hafta sonra gönder farketmiyor ben öyle yapıyorum 20 şifre falan alıyorum her akşam 3 tane gönderiyorum elimdeki kodlar 1 haftada anca bitiyor zaten yani oluyor.

saat 00.00 da denemeey başladım gene olmadı tutturamadık:(

Süpermış o zaman hergun cafedeyim zaten çok tşk ler

Beyler ben dun gece 1 geçe ve 2 gece yani 00:01 00:02 arası yolladım katılım dolu dedi...1 dk içinde bitiyor mu yoksa benim saat mi ileri :D

Evet 1 dakıka içinde bitiyor sanırım

ısland

Üye
ne uğraşcam ya

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 dakika değil 1 saniye içinde bitiyor.

15 kontorumu yine aldım allah bereket versin.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Enteresan :S en iyısi 23:59 bAŞlamak yolLamaya :D 7 şifre aldım :)

DEXTER19

Üye
ya gelimiyor tam 12 yolladım

arslansem

arslansem

Üye
Biraz erken davranın arkadaşlar..Yakında bunun da bişeyi çıkacak ama :ehe

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
9 tane yolladım ama cwplar 20 dk snra qeldı :D zaten yarısını yanlıs yazmısım :D anlamadığım niye qeç qeldiğ i:hmmm

er7705

er7705

Üye
DÜN GECE 3 HAT 30 KONTOR
TOPLAMDA 475 KONTOR :oke:

arslansem

arslansem

Üye
İyice yaygınlaştı bu artık :ehe saatini tutturamıyorum.5 ya da 10 kontör kazanıyorum artık.Saniyeler çok önemli :naughty: :ehe

3rhan336

3rhan336

Üye
ya bu şifreyi kaça gönderiyoduk???

arslansem

arslansem

Üye
5154

osnakli

osnakli

Üye
2 gün önce videom yayınlandı.bugun 23:59'a kadar geçerli 100 kontççr kazandım.ayrıcada 20 gündür abartısız 15 kontör kazanıyorum.3 hat bende var 1 hat da arkdaşımda her gün 60 kontörden hesaplayın.-30larda sürünen hatlarım şimdi 300 kontörlerde.hergün 10 şifre alıp 23.59 olunca atmaya başlıyorum.10 şifrenin 3ü kesin tutuyor.2 si için günlük sadece 15 kontör uyarısı geliyor.diğerleri ilk 2000'e giremediniz diyor:)
saol turkcell saol maxicep
bu 100 kontör için nereye bakılıyor onu bilmiyorum işte.kodu nedir bilen varsa paylaşsın lütfen

ilo53

ilo53

Üye
onceden kampanya basladigi 1ay 23.55 gndrnce oluyodu snra 00.00yapmslar. -30dn 300kntr yaptm toplam 3hat smdi -20yim hepsi bitti smdi gndryorm. 2000e giremedn qeliyo 2000e girmem icn ne yapmalym bi yontemi warmi her gun 15 kazanan arkdslar kc gece gndryo para wermek zoruma gidiyo.

aktürk2

Üye
:bye2: