GNCTRKCLL ücretsiz 30 sms şansı ters köşe oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
GNCTRKCLL ücretsiz 30 sms şansı ters köşe oyunu
Arkadaslar 4545'e Oyna yazıp gönderin ondan sonra size mesaj eglip biligilendirecekler sizi. Hadi bu fırsatı kaçırmayın derim .....

murat.122a

murat.122a

Üye
Tesekürler kardesim yaptım oldu sağol

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
her gün ilk oyun ücretsiz olarak belirlenmiş, normal ücret 41,5kr.

- - - Eklendi - - -

gnctrkcll'li maca hosgeldin :) Bugun ilk macin, bu mac ucretsiz :) Rakibin hazir oldugunda sana haber verecegiz.
- - - Eklendi - - -

Penaltiyi kurtardin! Macta durum 3-3. Sira sende, koseni sec ve penaltini kullan. SUT bosluk SAG, SOL ya da ORTA yaz ve bu mesaji cevapla. final vuruşu :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

yenileceğini anladı galiba :kıskıs: , gnctrkcll'li tebrikler! Rakibin uzun suredir cevap vermedigi icin maci ve 30 SMS hakkini sen kazandin. Tekrar oynamak icin OYNA yaz ve bu mesaji cevapla. tebrikler bana :)

• Beğen
Tepkiler: battal sercan
Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
@Murat Önemli değil kardesim

@minyon Tebriklerrr :D :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu nasıl oluyor şimdi gün içinde ilk oyun ücretsiz ikinci oyun 41 kuruşmu ? Mesaj hakkı günlükmü geliyor ? Sadece türkcell içimi ? Bunlarıda ilk mesajda belirtseniz daha faydalı olur teşekkürler iyi forumlar.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
@murat Önemli değil kardesim

@minyon Tebriklerrr :D :D

eyvallah kardeşim aslına bakarsak sms atacak yerim de yok günlük 30 mb iyiymiş :D

- - - Eklendi - - -

Bu nasıl oluyor şimdi gün içinde ilk oyun ücretsiz ikinci oyun 41 kuruşmu ? Mesaj hakkı günlükmü geliyor ? Sadece türkcell içimi ? Bunlarıda ilk mesajda belirtseniz daha faydalı olur teşekkürler iyi forumlar.

ilk oyun ücretsiz gün içinde 2.si ücretli , smsler günlük ve sadece turkcell içi.

murat.122a

murat.122a

Üye
tesekürler konuyu açan arkadaşa

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
evet unutmuşum ben de :tşk:

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değilll

haşim

Üye
bedava 30 sms ayda 900 sms ;)

- - - Eklendi - - -

bedava 30 sms ayda 900 sms ;)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hesaplamak zor olmamalı akıldan 900 bile bulunuyor. Azz mesaj gönderenler için ideal.

murat.122a

murat.122a

Üye
900 sms de idare eder

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
yani, tam bana göre yani kimsem yok ne yazanım ne hal hatırımı soran . arkadaşı olanların zaten sms paketi vardır.

murat.122a

murat.122a

Üye
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardes ozaman sms ler bosa gider en iyisi sen alma

3.gün bu 2 kez kazandım dostla konuşuyoruz bitmiyor. Turkcell kaybetsin.1lira vergi alıyor. Gıcıklık olsun alırım boşkoy.. Amaç 30sms değil hani eğleniyorum penaltı çekerek ..

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
3.gün bu 2 kez kazandım dostla konuşuyoruz bitmiyor. Turkcell kaybetsin.1lira vergi alıyor. Gıcıklık olsun alırım boşkoy.. Amaç 30sms değil hani eğleniyorum penaltı çekerek ..
Aynen abi katıluyorum sana

Üst Alt