Öneri Gmd Ile Ilgili Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Gmd Ile Ilgili Yardım
arkadaşlar root ve rom kurmak istiyorum fakat çekincelerim var.Brick falan olma durumunda cihaz kurtarılıyormu? güncelleme falan geldiginde yapılabiliyormu?Unroot durumunda rootlandığı anlaşılabiliyormu stock rommu yoksa custom rommu?

Buğra

Buğra

Admin
Rom roottan sonra yada soft brick olursa
Splash ile orjinal roma dönersiniz sorun kalmaz :spr

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye

Hocam su rom atma olayını detaylı bır sekılde nasıl atıldığına dair bir video yapabilirmıyız.
ikinci sorum da rom atıldıktan sonra ımeı olayları nasıl oluyor.
tesekkurler

Buğra

Buğra

Admin
İnternette cok yerde var anlatimi.
Video cekmeye gerek yok ki :)
Discovery customizer ile imei yedek alin rom atmadan once

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
keşke olsada soft olsa ben nasıl yapıyorasm bilmiyorum hep hard yapıyorum o zaman ne olacak ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Hard brick demek cihazi kurtarilamaz hale getirmek demek yani cihaz hic tepki vermez
öyle oluyo zaten hep garantisi genpadaydı 2 kere yaptım genpa anakart değiştirip yolladı ücret almadan(tabi oyun oynarken kapandı dedim)ama telpa yaparmı bilmiyorum bide jtag diye birşey varmış onla kurtarılıyormuşişte hard brick olur diye korkuyorum daha yeni cihaz 2-3 ay anca oldu

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
öyle oluyo zaten hep garantisi genpadaydı 2 kere yaptım genpa anakart değiştirip yolladı ücret almadan(tabi oyun oynarken kapandı dedim)ama telpa yaparmı bilmiyorum bide jtag diye birşey varmış onla kurtarılıyormuşişte hard brick olur diye korkuyorum daha yeni cihaz 2-3 ay anca oldu
gmd kolay kolay hard brick olmaz sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: anilari35

Üst Alt