Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriGmd Ile Ilgili Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
anilari35
Üye
Konu Sahibi
Gmd Ile Ilgili Yardım
arkadaşlar root ve rom kurmak istiyorum fakat çekincelerim var.Brick falan olma durumunda cihaz kurtarılıyormu? güncelleme falan geldiginde yapılabiliyormu?Unroot durumunda rootlandığı anlaşılabiliyormu stock rommu yoksa custom rommu?
Buğra
Admin
Rom roottan sonra yada soft brick olursa
Splash ile orjinal roma dönersiniz sorun kalmaz
Hocam su rom atma olayını detaylı bır sekılde nasıl atıldığına dair bir video yapabilirmıyız.
ikinci sorum da rom atıldıktan sonra ımeı olayları nasıl oluyor.
tesekkurler
Buğra
Admin
İnternette cok yerde var anlatimi.
Video cekmeye gerek yok ki
Discovery customizer ile imei yedek alin rom atmadan once
öyle oluyo zaten hep garantisi genpadaydı 2 kere yaptım genpa anakart değiştirip yolladı ücret almadan(tabi oyun oynarken kapandı dedim)ama telpa yaparmı bilmiyorum bide jtag diye birşey varmış onla kurtarılıyormuşişte hard brick olur diye korkuyorum daha yeni cihaz 2-3 ay anca oldu
öyle oluyo zaten hep garantisi genpadaydı 2 kere yaptım genpa anakart değiştirip yolladı ücret almadan(tabi oyun oynarken kapandı dedim)ama telpa yaparmı bilmiyorum bide jtag diye birşey varmış onla kurtarılıyormuşişte hard brick olur diye korkuyorum daha yeni cihaz 2-3 ay anca oldu