galaxy note da ayrı bir hava varBen de Moto G düşünüyorum. 16 GB model 199 dolar Türkiye de 700-900 aralığın da olur. Kesin karar vermedim. Aklım çok karışık ne alsam karar veremiyorum.![]()

peki note un 0 ve 2.el piyasai ne kadar?Gmd iyi bir telefon ama samsungdaki özellikler hiçbir google androidi telefonda yok diye düşünüyorum, en azından benim için öyle.
Benim telefon s2, arkadaşla gmdyi takas ettik 1 hafta kullandım ve 1 hafta sonra s2 yi geri aldığım için çok memnun olmuştum, buda öyle bi anı işte
Motorola dersen tavsiye etmem
Al Note'u keyfine bak, s2 aldıktan sonra note almadım diye pişman olmuştum
(Sadece kendi fikirlerim ve düşüncem...)
2. el 300 - 600 tl arası değişiyorpeki note un 0 ve 2.el piyasai ne kadar?
motorola g daha mantikli gibi2. el 300 - 600 tl arası değişiyor
0ı teknosada 1200 tlye gördüm, 1000 tlye bulursun ararsan, daha ucuza bile bulabilirsin.
kaliteden sasma note al bencemotorola g daha mantikli gibi
kaliteden sasma note al bence
Hocam moto g hakkinda bisey bilmiyorum o yuzden bisey diyemiycem ama 4.4 custom olarak note a da gelir diye dusunuyorum.Samsung ve Motorola cihazlar kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim ki Motorola yabana atılacak bir cihaz değil.
Arkadaşın bahsettiği Note ilk çikan galiba. Eğer öyle ise Moto G karsidinda hiç şansı yok. Moto G 4.4 güncellemesini de yakında alacakmis.
moto g de 2 gb ram snapdgron 400 yonga seti var adreno 305 , 4 çekirdek 1.5 heraldeHocam moto g hakkinda bisey bilmiyorum o yuzden bisey diyemiycem ama 4.4 custom olarak note a da gelir diye dusunuyorum.
Hocam moto g hakkinda bisey bilmiyorum o yuzden bisey diyemiycem ama 4.4 custom olarak note a da gelir diye dusunuyorum.
o donanima o kamera oldumu simdi :/ maliyet dusurmek icin neler yapiyolar yaNote yabana atilacak bir cihaz değil tabi ki ama 3. Nesli cikmis bir cihazin ilk nesline yatirim pek avantajli gibi durmuyor.
Moto G
1.2 Ghz 4 çekirdek snaptron 400 Cortex A7 pil ömrü iyi diyorlar.
1 GB RAM
4.5 inc 720*1280 326PP Cornia Glass 3
Adreno 305
16 GB SD kart desteği yok
Kamera 5MP 720P video biraz daha iyi olabilirdi.

o donanima o kamera oldumu simdi :/ maliyet dusurmek icin neler yapiyolar ya![]()
Vergiyle 800 e tirmanirMaalesef zaten fiyat 200 dolar Türkiye de 700-800 arası olursa çok iyi satış rakamları yakalar.

s4 miniye parasi yetiyosa nexus 4 alsinKardeşim son diyeceğim motorolaya bulaşma hiç ama senin kararın tabi.
Git s4 mini al daha iyi bence