Telefon Tavsiyesi Gmd ,galaxy Note Vs Moto G

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Gmd ,galaxy Note Vs Moto G
İyi günler yakında telefon almayı düşünüyorum ilk basta gmd istiyordum ancak sorunlari olfugu icin sogudum sizce galaxy note hala alinirmi ?? bide piyasa fiyati ne kadar ? motorola moto g ise turkiyeye ne kadar fiyatla gelir ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben de Moto G düşünüyorum. 16 GB model 199 dolar Türkiye de 700-900 aralığın da olur. Kesin karar vermedim. Aklım çok karışık ne alsam karar veremiyorum.:D

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Ben de Moto G düşünüyorum. 16 GB model 199 dolar Türkiye de 700-900 aralığın da olur. Kesin karar vermedim. Aklım çok karışık ne alsam karar veremiyorum.:D
galaxy note da ayrı bir hava var

ags2002

ags2002

Üye
gmd dek Vazgeçtim demissin sorunlar var diye ben bir aydan fazladır kullanıyorum hic bir sorun yasamadim neden dusunmuyorsun alinabilir

erhank98

erhank98

Üye
Gmd iyi bir telefon ama samsungdaki özellikler hiçbir google androidi telefonda yok diye düşünüyorum, en azından benim için öyle.
Benim telefon s2, arkadaşla gmdyi takas ettik 1 hafta kullandım ve 1 hafta sonra s2 yi geri aldığım için çok memnun olmuştum, buda öyle bi anı işte :D
Motorola dersen tavsiye etmem :)
Al Note'u keyfine bak, s2 aldıktan sonra note almadım diye pişman olmuştum :)
(Sadece kendi fikirlerim ve düşüncem...)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Gmd iyi bir telefon ama samsungdaki özellikler hiçbir google androidi telefonda yok diye düşünüyorum, en azından benim için öyle.
Benim telefon s2, arkadaşla gmdyi takas ettik 1 hafta kullandım ve 1 hafta sonra s2 yi geri aldığım için çok memnun olmuştum, buda öyle bi anı işte :D
Motorola dersen tavsiye etmem :)
Al Note'u keyfine bak, s2 aldıktan sonra note almadım diye pişman olmuştum :)
(Sadece kendi fikirlerim ve düşüncem...)
peki note un 0 ve 2.el piyasai ne kadar?

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
2 Haftadır GMD 16 GB kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım her işimi fazlasıyla görüor günde 2-3 saatlik yoğun kullanımla(Oyun,3g,İnternet) şarjı 2 gün gidiyor.Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon bu sanırım.Dediğin gibi bazı sorunları var ama telefon dikkatli kullanılırsa hiçbir sorun oluşmaz sanırım.

skylinegti

skylinegti

Üye
bence kesinlikle moto g yi bekle tr fiyatı büyük ihtimalle 800-900 tl arası olur ama motorola google a ait olduğu için güncelleme sıkıntısı olmaz...

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye
kaliteden sasma note al bence

Samsung ve Motorola cihazlar kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim ki Motorola yabana atılacak bir cihaz değil.

Arkadaşın bahsettiği Note ilk çikan galiba. Eğer öyle ise Moto G karsidinda hiç şansı yok. Moto G 4.4 güncellemesini de yakında alacakmis.

Narutodth

Narutodth

Üye
Samsung ve Motorola cihazlar kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim ki Motorola yabana atılacak bir cihaz değil.

Arkadaşın bahsettiği Note ilk çikan galiba. Eğer öyle ise Moto G karsidinda hiç şansı yok. Moto G 4.4 güncellemesini de yakında alacakmis.
Hocam moto g hakkinda bisey bilmiyorum o yuzden bisey diyemiycem ama 4.4 custom olarak note a da gelir diye dusunuyorum.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Hocam moto g hakkinda bisey bilmiyorum o yuzden bisey diyemiycem ama 4.4 custom olarak note a da gelir diye dusunuyorum.
moto g de 2 gb ram snapdgron 400 yonga seti var adreno 305 , 4 çekirdek 1.5 heralde

Sarangni

Sarangni

Üye

Note yabana atilacak bir cihaz değil tabi ki ama 3. Nesli cikmis bir cihazin ilk nesline yatirim pek avantajli gibi durmuyor.

Moto G

1.2 Ghz 4 çekirdek snaptron 400 Cortex A7 pil ömrü iyi diyorlar.
1 GB RAM
4.5 inc 720*1280 326PP Cornia Glass 3
Adreno 305
16 GB SD kart desteği yok
Kamera 5MP 720P video biraz daha iyi olabilirdi.

Narutodth

Narutodth

Üye
Note yabana atilacak bir cihaz değil tabi ki ama 3. Nesli cikmis bir cihazin ilk nesline yatirim pek avantajli gibi durmuyor.

Moto G

1.2 Ghz 4 çekirdek snaptron 400 Cortex A7 pil ömrü iyi diyorlar.
1 GB RAM
4.5 inc 720*1280 326PP Cornia Glass 3
Adreno 305
16 GB SD kart desteği yok
Kamera 5MP 720P video biraz daha iyi olabilirdi.
o donanima o kamera oldumu simdi :/ maliyet dusurmek icin neler yapiyolar ya :D

erhank98

erhank98

Üye
Kardeşim son diyeceğim motorolaya bulaşma hiç ama senin kararın tabi.
Git s4 mini al daha iyi bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt