Kardeşim telefona temiz bakarsan hiçbir sorun çıkmaz 16 gbliklerde de soket sıkıntısı yokSon derece dikkatli kullanirim telefonlari.Ve son cikan partilerde bu sorunlar yok deniyor galiba
Çok iyi işte buKardeşim telefona temiz bakarsan hiçbir sorun çıkmaz 16 gbliklerde de soket sıkıntısı yok
zaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadeceBende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcekÇok iyi işte buzaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadece
evet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşimBende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcek
16 gb lıkların tamamında ıps ekran var mı ?4 gb lıklar için şarj soketi sorunlu diyorlar
16 gb temiz telefon gerçi hepsi temiz kullanana göre![]()
Kardeşim hiçbir şikayetim iyiki almışım diyorum çok memnunumevet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşim
Nokia'cı olmasam gmd alırım ama Lumia 625 alacağım inşallahKardeşim hiçbir şikayetim iyiki almışım diyorum çok memnunum

yani her ilde telpa servisi var değil miGmd 16 gb alıcam nasip olursa 7 nisandagaranti servisi sadece istanbulda değilki samsung firmasıyla aynı servisi telpa![]()
Var kardeşim merak etmeyani her ilde telpa servisi var değil miGmd 16 gb alıcam nasip olursa 7 nisanda
eyvallah kardesimVar kardeşim merak etme
Arkdaslar artık noktayı koyalım GMD 16 GB alıcam pişman olur muyum sizce ?(şarj soket sorunu ıps ekran gibi efsaneler dolaşıyo)
o 4 gb lik icin sorun teskil ediyoKardeş aynen şarj soket + şebeke sorunu vs sorunlar zamanla cıkıyor tavsiye etmem.
Kardeşim her yerde discover yi kötüleyip durma s3 ün var diye hiç bir sorun çıkartmadı bana daha telefonKardeş aynen şarj soket + şebeke sorunu vs sorunlar zamanla cıkıyor tavsiye etmem.
Kardeşim her yerde discover yi kötüleyip durma s3 ün var diye hiç bir sorun çıkartmadı bana daha telefon