Tavsiye GMD 16 GB

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
GMD 16 GB
Arkdaslar artık noktayı koyalım GMD 16 GB alıcam pişman olur muyum sizce ?(şarj soket sorunu ıps ekran gibi efsaneler dolaşıyo)

esokmen

esokmen

Üye
Duzgun kullanirsan pisman olmazsin

• Beğen
Tepkiler: cuneytttttt
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Son derece dikkatli kullanirim telefonlari.Ve son cikan partilerde bu sorunlar yok deniyor galiba

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
  • Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim telefona temiz bakarsan hiçbir sorun çıkmaz 16 gbliklerde de soket sıkıntısı yok
Çok iyi işte bu :) zaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadece

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Çok iyi işte bu :) zaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadece
Bende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcek

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Bende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcek
evet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşim

Symbianizer

Symbianizer

Üye
4 gb lıklar için şarj soketi sorunlu diyorlar :)
16 gb temiz telefon gerçi hepsi temiz kullanana göre :ehe

• Beğen
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
evet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşim
Kardeşim hiçbir şikayetim iyiki almışım diyorum çok memnunum

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
garanti servisi sadece istanbulda değilki samsung firmasıyla aynı servisi telpa :D

• Beğen
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Arkdaslar artık noktayı koyalım GMD 16 GB alıcam pişman olur muyum sizce ?(şarj soket sorunu ıps ekran gibi efsaneler dolaşıyo)

Kardeş aynen şarj soket + şebeke sorunu vs sorunlar zamanla cıkıyor tavsiye etmem.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeş aynen şarj soket + şebeke sorunu vs sorunlar zamanla cıkıyor tavsiye etmem.
Kardeşim her yerde discover yi kötüleyip durma s3 ün var diye hiç bir sorun çıkartmadı bana daha telefon

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kardeşim her yerde discover yi kötüleyip durma s3 ün var diye hiç bir sorun çıkartmadı bana daha telefon

Çevremde sorun cıkartmayanı olmadı.S3 ile denk değil bu da bi gerçek.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardesim nasil denk degil ya ustun özelliklerini say

Üst Alt