gm etab4

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
gm etab4
İyi forumlar kız kardesime tablet verilmis okuldan fakat tableti kullanamiyoruz aktivasyon kullanici adi istiyor nasil yapariz bu islem okuldami yapilir sadece ben yapamazmiyim simdiden tesekkurler

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Evde wifi varsa ya da wifi paylaşımı yapılan telefon varsa tableti açtığında internete bağla. Kullanıcı adı kız kardeşinin tc kimlik numarasıdır.Şifre de ona hocanın verdiği eba şifresi :oke: Hoca şifre vermediyse eba nın sitesinden üyelik açın orda kendi şifrenizi yapılandırın :oke:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok saol allah razı olsun tamamda bi sorun çıkarmı yani bu sene bu tabletler kullanılmayacakmış gelecek sene işleme geçeçekmiş eger ben ebadan yapılandırıp aktive ettigimde gelecek sene bi sorun yaşarmı kardeşim?

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Biz aktif ettik kullanıyoruz derslerde falan ama seneye sınıfım uygulaması başlayacak yani tahdadaki tabletlere aktarılacak sorun olmaz yani :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hm peki ebaya nasıl üye olacaz töbe yapamadım bi yardm etsen

The Shadow

The Shadow

Üye
hm peki ebaya nasıl üye olacaz töbe yapamadım bi yardm etsen
Ebanin kendi sitesine girip tc kimliginle uye olabiliyosun fakat sorun cikmamasi icin tabletin verildigi kisi yani kardesinin tc kimligini girsen daha iyi olur. Uye olduktan sonra sifreyi kendileri veriyorlar zaten :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt