GM Discovery?

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Kardeş bir şikayeti yok o şikayetçi olanlar ya hiç telefon kullanmamış ya da 600 liraya aldığı maldan 1800 liralık performans bekleyip garip bir düşünceye bulaşmış.

kardeşim, ben telefonun beyazını kullanıyorum kuzenimde mavisi var biz beğenerek aldık. Ben s3le yaptığımız her şeyi yapıyorum, şarjı 1 gün gidiyor yoğun kullanımda diğer tüm androidler gibi, kulaklığı ve sesi muhteşem. Özellikle kulaklığı bass olarak sony'nin telefonlarıyla aynı kalite gibi. Plastik parça kalitesi olarak discovery s3le birebir aynı. Yani plastik kapak ne bekliyorsun ki bir yandan avantaj, daha hafif oluyor.
Discovery dünyanın en ince android telefonu, niye ucuz dersen s3 de 300 dolar bu da 220 dolar adamlar üstüne karı az koymuş satsın diye anlayacağın. Kamerası çok güzel, çektiğim fotoğrafı yayınladım dün çektim. Ön kamera da iyi görüntülü konuşmalarda çok iyi görüntü sağlıyor bulanıklık yok. Telefonda dahili hafıza 4 gb diye üzülme 16gb class10 hafıza kartım var benim sandisk'in bu telefonda uygulamaların karta kurulamayanlarını bile kurabilirsin öyle bir özelliği var.
Oyun performansı güzel ben öyle real racing 3 modern combat felan oynamıyorum ama sırf denemek için indirdim 500 600 mb 1 gb oyunları gayet güzel kasma görmedim az bölümlerini oynadım. Bunun dışında 5 tane chat programı var hepsi takır takır. Telefon görselliği müthiş zaten ips lcd ekranı var. amoled'e bin basar.
telefonun bazılarında ölü piksel, ışık sızması, kumlanma yapan kamera vs çıkabiliyormuş ama son parti yani 4. parti (13 ağustos çıkışlı) ürünlerde bunlardan hiçbirine rastlanmadı. Yani sorun yok olursa da 2 yıl garantisi var istediğin zaman değiştir, servise ver. Bunun dışında denilenlere kulak asma onlar bu telefonu alıp kullanmayan, ne kadar çok para o kadar kalite gibi aciz görüşü olan insanlar diye tahmin ediyorum kimse hakaret diye almasın sözüm meclisten dışarı. Sen başka sorun varsa sor bana, şuan telefon elimde gayet mesajımı yazıyorum wifidan geziniyorum, uygulamalar hızlı. Telefonun çözünürlüğü 1280x720 bu arada süper bir şey.
Özellikle 600 liraya 4.7' ekran, Android 4.2, 1 gb ram, 1.2 ghz işlemcili dört çekirdek performans başka hiçbir yerde yok. O insanlar lg nexus'a da o telefon çöp s3alın diyorlardı şuan s3 ün mü oyun performansı iyi nexusun mu sorarım sizlere :)

Sağlıcakla kal sorun varsa konuya yaz buradayım.

Ya benim note2de bile nost wanted max 49fps görüyor sen kasma yok diyorsun. Tamam ciha güzel f/p telefonu ama uçmayalım.
Kasma yok dediğine inanıyorsan gülerim muhtemelen hiç yüksek performanslı bir sistemde kasma olmama nedir tatmadın. Oyundaki senin fark etmekte zorlandığın 0.1snden kisa gecikmeler kasmadır.

Arkadaşım cihaz gayet güzel. alirsaniz sorun yasamazsiniz. Elime alinca gercekten bekledigimden iyi cikti. Sağlam bir cihaz yapmis gm.
Ama mevcut olmayan ses kartindan dolayiSesi müthiş cikamaz. Poweramp givi bir program sana yeterli olacaktir ancak
Ulan var ya su s3 mini filan alıp discovery çıkınca midesine oturan insanlar şöyle yorumlar atıp insanları kandırıyorlar ya deli oluyorum.Cihaz donuyormuş kasası kararı yormuş filan diyorlar.Arkadaşlar yapmayın kul hakkı denen bir şey var ya.
Neresi kul hakkı?
İstediği gibi yorum yapabilir adamdan mal çalmadı arkasından konuşmadı.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Ya benim note2de bile nost wanted max 49fps görüyor sen kasma yok diyorsun. Tamam ciha güzel f/p telefonu ama uçmayalım.
Kasma yok dediğine inanıyorsan gülerim muhtemelen hiç yüksek performanslı bir sistemde kasma olmama nedir tatmadın. Oyundaki senin fark etmekte zorlandığın 0.1snden kisa gecikmeler kasmadır.

Arkadaşım cihaz gayet güzel. alirsaniz sorun yasamazsiniz. Elime alinca gercekten bekledigimden iyi cikti. Sağlam bir cihaz yapmis gm.
Ama mevcut olmayan ses kartindan dolayiSesi müthiş cikamaz. Poweramp givi bir program sana yeterli olacaktir ancak
Neresi kul hakkı?
İstediği gibi yorum yapabilir adamdan mal çalmadı arkasından konuşmadı.

Olamayan bir şeyi var gibi söyleyip insanları yanlış yönlendirmek senin için bir sakınca ifade etmiyorsa istediğin gibi değerlendirebilirlersin.

aleranol

aleranol

Üye
Olamayan bir şeyi var gibi söyleyip insanları yanlış yönlendirmek senin için bir sakınca ifade etmiyorsa istediğin gibi değerlendirebilirlersin.

Malzeme kalitesi ortada cihazin.
S3 veya diğee cihazlarda da yoğun kullanımda buna benzer durumlar oluyorsa sorun hem cihazda hem de kullanicidadir.
Benim nokia c7de ve note 2de de asinmalar boya kalkmalari esnemeler vs. Oldu. Bunlar normal seyler kul hakkina sokman için kişinin kasitli olarak yapmasi gerekir. Ve bunu bilmediğin için senin yaptigin da iftiraya girer.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Simdi çok uzun alinti yapmayayım s3 filan örnek göstermissin zaten cihazın onlar gibi çizilecek metalimsi bir kaplaması yok ki bir de o kişi kapak karardı demiş.Ama şimdi böyle saçma sapan tartisiyoruz ya kendimi fan boy gibi hissediyorum.Kesinlikle öyle bir şey yok onu soyleyeyim.Beni rahatsız eden olmayan seylerin var gibi söylenmesiydi ayrıca kul hakki filan yanlış bir söylemde bulunduysam affola.

aleranol

aleranol

Üye
Elbetteki ben de yanlış söylemlere karşıyım ancak kul hakkı dediğiniz için ekleme ihtiyacı duydum.
Aleti de kendi aletim olmadigi için asiri detayli inceleyemedim tabi ama genelde hemen her renk maddesi aşınabiliyor onun için olabilir diye düşündüm

suikast_x

suikast_x

Üye
Şimdi beyler uzun uzun tartışmaya gerek yok 10 gündür kullanıyomuş kasmıyomuş falan problemler hemen olacak diye bişey yok zamanla anlarsınız ne demek istediğimi.

safharat

Üye
1200 tl ve altina alinabilcek en iyi telefon bence performansk gercekten harika ekrani felan herseyi super s3 den daha yuksek ppi li ekrani var performansida s3 unkine yakin birazdaha arastir forumda almaya karar verirsin zaten :oke:

fotoğraf güzelmiş eskişehir köprübaşı :) bende aynı telefonu kullanıyorum, çokta memnunum.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Şimdi beyler uzun uzun tartışmaya gerek yok 10 gündür kullanıyomuş kasmıyomuş falan problemler hemen olacak diye bişey yok zamanla anlarsınız ne demek istediğimi.

10 gün mü 2.5 aydır kullanıyorum.

Elektr0

Elektr0

Üye
HTC one alan kişilerde kasa açılması gibi sorunlarla ugraşıyor(aslında bu sorun bile degil ) telefonun fiyatı 1.600 -1800. Apple iphone 5 ilk çıktıgında yamuluyor diyenlerin sayısını Discovery nin hesap makinesi hesaplayamaz. İphone 5, 4 discovery alacak paradan daha fazlaya satılıyor. bırakın bu ayakları isteyen alır isteyen almaz. Almak isteyen kişi ( bu sadece Telefon için geçerli değil diğer elektronik cihazlarda da böyle ) eline alıp kurcalayacağı buna izin verilen atış merkezlerine gitsin baksın begenirse alsın begenmiyorsa almasın...

DalvikCache

DalvikCache

Üye
800 900 lirası varsa nexus 4 alsın bence ikinci el istemiyorsa bilemem

suikast_x

suikast_x

Üye
Bu arada güncelleme gelmiş 102 MB Telden Memnun değildim ama bakalım cefasını çektik sefasınıda süreriz inş.

muharrem79

Üye
telefon genel anlamda fiyatını karşılayan bir cihaz kullanım ve tasarım olarak idare eder ama telefonun bazı kronik arızalar çıkartıyor bu arızalardan dolayı telpaya yollanan cihazlardan telpa kullanıcı hatası diyerekten kullanıcılardan ücret talep ediyor..ben aldım kullandım aldıgıma pişman oldum aynı paraya daha iyi servis veren cihazlar var gm discovery tavsiye etmiyorum kesinlikle...

fk555897

fk555897

Üye
O fiyatlarda alabileceğin en iyi telefon diyebilirim. Ama sana 16 GB'lık GM Discovery almasını öneririm. 16 GB'lık ta 699 TL.

andezitt

andezitt

Üye
Çok Acil değilse moto g yi bekle kardeşim oda iyi bir telefon o zaman ikisi arasında Karar ver ama gmd de gayet iyi fiyat performans telefonu alınabilir çok iyi :)