Gm discovery... Oneeemliii....!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Kardes yukarida anlattigim hersey yuklu. Duzgun bir kamera bulsam cekip yukleyecegim.

Kardeş ben açıkcası telefonu oyun için alıyorum pek uyqulamalardan özelliklerden anlamam :)

Not :
Oyunlarin hepsi 32gb class 4 sd kartta oynanmistir.. demişsin acaba ne demek ne oluyor pek anlamıyorum :)

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben açıkcası telefonu oyun için alıyorum pek uyqulamalardan özelliklerden anlamam :)

Not :
Oyunlarin hepsi 32gb class 4 sd kartta oynanmistir.. demişsin acaba ne demek ne oluyor pek

hafiza kartlarinda class diye birsey var bu class degeri ne kadar buyukse o kadar hizli veri yazar. Mesela oyun oynarken oyunun dosyalari bulmasi gibi. Yani class 4 te asiri kasan bir uygulams normal bir sistemde class 10 da daha az kasar ya da mumkunse hic kasmaz. Onu demek istedim.

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Daha iyi performans için ek kartmı almalıyız ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
kart mecbur alıcaksın çünkü cihazın kendi hafızası 2gb oldukça yetersiz

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mertxxcan
mertxxcan

mertxxcan

Üye
Haaaaa :):):):) anladım tamam karıştırdım ben olayı pardon :) :D

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Oyundaki akiciliga bakin. Ben bunu maxiplusta oynarken telefon dondu kapandi l. Reset atmak zorunda kaldim. Herseyim silindi

- - - Eklendi - - -

Oyundaki akiciliga bakin. Ben bunu maxiplusta oynarken telefon dondu kapandi l. Reset atmak zorunda kaldim. Herseyim silindi

Yarin dungeon hunter 4 u de deneyecegim

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

- - - Eklendi - - -

Yarin dungeon hunter 4 u de deneyecegim
dungeon hunter 4 ben oynadım ve halen yüklü o da çok iyi :)

Anil-D

Anil-D

Üye
oh oh bendemi alsam övgüye degermi

Takipçi Satın Al

Üst Alt