HTC WILDFIRE S a510e yardım lütfen :!

Sponsorlu Bağlantılar

emreburkan

Üye
    Konu Sahibi
HTC WILDFIRE S a510e yardım lütfen :!
merhaba arkdaşlar ben baslıktada oldugu gibi htc wildfire s a510e kullanıyorum .benim sorum play storede istediğim oyunu bulamama. mesela ben subway surf ve jetpack pro oynamak istiyorum play store de yok ama . siz şimdi diceksinizki oyunu telefon desteklemiyor ama youtubetada gördüğüm kadarıyla bu oyunları telefon hiç kasmadan oynatabiliyor.
Ben telefonuma bu oyunları baska sitelerden yüklediğimdede başarıyla yükleniyor ama açmaya gelince hata veriyor
youtubedeki videolardan bi tanesi istediğim tüm oyunları adam oynuyor ama bense doodle jump oynayabiliyorum ancak :D
yeni oldugum için video paylaşamıyorum o yüzden youtuba bunu yazarsanız ilk videoda herşey açık. bi yardm istiyorum :)
[h=1]HTC Wildfire S Games [Subway Surfers,Temple Run 2,Jetpack Joyride,GTA3][/h]

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
bunun apk surumlerini internetten indir. benim mesela real racing 3 desteklenmiyodu ama apk ile yukledim

ayrıca asphalt 7 de dahil

emreburkan

Üye
    Konu Sahibi
apk sürümlerini indiriyorum açınca oyunu kapatıyor hata veriyor. zorla kapat seçeneği çıkıyor. rom yapıyorum şimdi telefona sizce olurmu. koskoca forumda yardım edebilecek kimse yokmu ya:vur

ValentinoRossi

Üye
Aynı sorunu ben de Wildfire S de yaşıyorum, google play market'te bulamadı. Nasıl olduysa başka bir siteden indirdim ama senin dediğin gibi açılmadı, üstte telefonunuz bu uygulamayı desteklemiyor diye uyarı çıktı. Umarım bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar sıkıntıyı çözmek adına paylaşımda bulunurlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt