Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery hala alınırmı ?
700 lira sınırım var ve aklımdada discovery var. Şu zamanda discovery alınırmı, veya bu fiyata discoveryden daha iyi bi cihaz varmı ?

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
2. el s3 al discovery den kat kat üstün discovery nin ekran kalitesi berbat :S

Never Back Down

Never Back Down

Üye
gerçekten çok garip gmd nin ekranı bence çok hoş ve kaliteli

• Beğen
Tepkiler: .caner.
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Ankaradaysan elimde tertemiz s3 var gorusebiliriz

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Şuan ben General Mobile Discovery kullanıyorum kullanışlı ve güzel telefon çokta memnunum. Ama kataloglara bakıp aman aman çok güzel telefon yüz numara filan diyenlere aldanma çünkü kataloglara bakıp yanıla bilirsin. Öncelikle senin için en önemli kriterleri belirlemelisin ve sonra alacağın telefonun marka ve modelini almalısın. General Mobile Discovery gerçekten kullanışlı telefon diğer telefonlarla kıyaslandığı zaman artılarını ve eksilerini göreceksin. General Mobile Discovery şuan yeni modelleri çıkıyor onları bekle derim sakın hiç bir telefonun ikinci elini alma.
General Mobile Discovery de takıldığın yer olursa sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
3onur5

3onur5

Üye
700 lira sınırım var ve aklımdada discovery var. Şu zamanda discovery alınırmı, veya bu fiyata discoveryden daha iyi bi cihaz varmı ?

bazı sitelerde 900 e kadar nexus 4 var 200 tl daha al hem gmd hemde s3 ten daha iyi bi telefon al güncelleme desteği %100 en azından

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Temiz bulabilirsen s3 veya nexus 4 tavsiye ederim. Nexus 4'un sifiri bulynmuyor tabi vatan,teknosa haric yerlerde.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Kontrol
COJR3

COJR3

Üye
Bütce sorunu olmasa S3 denir tabi ama varsa Disco'dan iyi opsiyon yok, Elite çıkana kadar...

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ben 3 aylık garantili kutulu nexus 4 ü 850 liraya aldım sıfırdan farkı yok nexus 4 ü tavsiye ederim arkadaşın s4 ü arayüzde takılma yaparken benimki iphone kadar stabil çalışıyor babamda 4s var ondan iyi diyebilirim (ios 7 yüklü)

anılbaran

anılbaran

Üye
Genel Uyarı: Arkadaşlar lütfen konu içinde ki mesajlarımıza dikkat edelim. Tartışma ve gerginlik yaratabilecek mesajlar yazmayalım.Konu da bulunan bir kaç mesaj silindi.Uygunsuz mesajlara cevap vermeyin bana bildirin.Uygunsuz mesajlar yazılmaya devam edilirse bundan sonra oluşacak şeylerden sizler sorumlusunuz arkadaşlar. Seviyeli bir şekil de düşüncelerimizi paylaşalım.İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, ANIL, erdi_s ve 3 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
Var. +200 eklenir Nexus 4 alınır, mis gibi. :D 200 azdır, çoktur, eklemesi zordur, oraları bilemem ama Nexus 4 ile GMD arasındaki 200 e değer mi ? Kesinlikle değer.

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
bence moto g al ve ya biraz daha para ekle s3 al

gurkanoguz

Üye
discovery al otur 16 gb olsun s3 falanda bahane ben s3 de kullandım oyunlarda kasma yapıyor ama discovery kesinlikle kasma yapmıyor ve discovery internete daha hızlı bağlanıyor işin iç yüzü discovery ucuz olma sebebi seri üretim yok iki katlı bir iş merkezinde üretiliyor ve gelişmiş teknolojiyi takiben çok çok üstünde ve tanıtım yapmak adına neredeyse maliyet fiyatları ile pyasaya sürdüler emin olun yeni çıkacak olan discovery çok pahalı olacak fırsatınız varsa şimdikten alın derim ve s3 yada 4 serilerinde onca para vermek enayiliğin darişkasıdır. bir telefon en fazla 2 yıl sonra akart oluyor en azından ucuz alında canınız yanmasın ve aldığınız mak çin malıda deil buda artısıdır.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
anilari35

anilari35

Üye
İps ekrana kotu diyorsunuz ya ne diyim :) iphone daki retina ekrandan var ustunde arastir sharp uretimi

• Beğen
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Discovery güzel cihaz ama nexus 4 daha güzel çok hosuma gidiyo niye bilmiyorum :) yerinde olsam nexus 4 alırım

smh60

smh60

Üye
Nexus 4 discoveryden daha iyi bir cihaz :)

Üst Alt