law18
Üye
BENI İLGİLENDIRMEZ PARASI YETMIYOR BENIM VAR PARAMSen abinden kucuksun g2 alcan abin l7 2 mi alcak?
BENI İLGİLENDIRMEZ PARASI YETMIYOR BENIM VAR PARAMSen abinden kucuksun g2 alcan abin l7 2 mi alcak?
Kardesim espiri olsun diye soyledim yanlis anladiysan kusura bakmaBENI İLGİLENDIRMEZ PARASI YETMIYOR BENIM VAR PARAM

yok canım ne anlıyacam abim gm discover alcam dıyor bende alma dıyorumda discover fıatı aralıklarında bır telefon önerirmısın sana zahmetKardesim espiri olsun diye soyledim yanlis anladiysan kusura bakma![]()
Moto gyok canım ne anlıyacam abim gm discover alcam dıyor bende alma dıyorumda discover fıatı aralıklarında bır telefon önerirmısın sana zahmet
baska ne olabılırMoto g
Fiyat araligi?baska ne olabılır
Bu fiyata kadar moto g600-700
İzlemoto g nasıl karemarsı hızı vıdıolarda fılan

gm'den ıyı yanı
Gmd kullanicisi olarak kesinliklegm'den ıyı yanı

Antutu testine göre telefon mu alınır? Elite ucuz olacak dendi ama Elife E7 ye göre daha pahalı.Gmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor
gm discoverin gece kamera çeki mi ve loş ışıkta çekimlerı nasıl kullanıcı olrak bahsedersen sevınırızGmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor
Antutu testine göre telefon mu alınır? Elite ucuz olacak dendi ama Elife E7 ye göre daha pahalı.
Sagol ama ben saten g2 alcamGece cekimi diger 8 mp kamerali marka tellere göre düşük ama bence bu fiyata alinmiş emsallerine göre gayet iyi seviyede 4.4 ile bunun biraz daha iyileştirilmesi bekleniyor