Tavsiye gm discovery elite

Sponsorlu Bağlantılar

law18

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim espiri olsun diye soyledim yanlis anladiysan kusura bakma :D
yok canım ne anlıyacam abim gm discover alcam dıyor bende alma dıyorumda discover fıatı aralıklarında bır telefon önerirmısın sana zahmet

law18

Üye
    Konu Sahibi
600-700

law18

Üye
    Konu Sahibi
moto g nasıl karemarsı hızı vıdıolarda fılan

law18

Üye
    Konu Sahibi
peki

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
serserim1905

serserim1905

Üye
Gmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor

0MG90

0MG90

Üye
Gmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor
Antutu testine göre telefon mu alınır? Elite ucuz olacak dendi ama Elife E7 ye göre daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

law18

Üye
    Konu Sahibi
gm discoverin gece kamera çeki mi ve loş ışıkta çekimlerı nasıl kullanıcı olrak bahsedersen sevınırız

serserim1905

serserim1905

Üye
Gece cekimi diger 8 mp kamerali marka tellere göre düşük ama bence bu fiyata alinmiş emsallerine göre gayet iyi seviyede 4.4 ile bunun biraz daha iyileştirilmesi bekleniyor

serserim1905

serserim1905

Üye
Antutu testine göre telefon mu alınır? Elite ucuz olacak dendi ama Elife E7 ye göre daha pahalı.

Elite la ayni donanımdaki tellerin fiyatlarina bi bak o zaman samsung sony falan ne alemde ;)

law18

Üye
    Konu Sahibi
Gece cekimi diger 8 mp kamerali marka tellere göre düşük ama bence bu fiyata alinmiş emsallerine göre gayet iyi seviyede 4.4 ile bunun biraz daha iyileştirilmesi bekleniyor
Sagol ama ben saten g2 alcam

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
serserim1905

serserim1905

Üye
Moto g alcagina discovery al derim kardeş hem daha ince hem kamera farki var costum rom seçenegi de cabasi yada üste para ekleyebilirsen elite lite al ama elite bana göre eksi tarafi cıkarilamayan batarya ve sd kart girişi olmamasi
Gm elite s800 işlemci 3 ram+1 ekran grafiki için ayrilmis ram (toplamda 4gb) 32 gb depolama
Gm elite lite farki ise 2 gb ram 16 gb hafiza olmasi

Takipçi Satın Al

Üst Alt