Haber Gm discovery elite Samsung Galaxy Note 3 u gecti!!

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Gm discovery elite Samsung Galaxy Note 3 u gecti!!
merhaba arkadaslar internette gezerken gördüm bu haberi hemen sizlerle paylasmak istedim.
skor testlerinde discovery 2 note 3 u gecmiş bu bence imkansız bi durum.Sonucta iki cihazın da donanımı belli sizden yorumlarınızı bekliyorum.İyi Forumlar.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bnce yalandır tabi zamana bırakıp görmek lazım zira samsungunda bi ara kandrdgı haberleri vardı testleri yüksek cıkararak gbi ki bu dedikodlar neden gm içinde olmasınki

• Beğen
Tepkiler: boran9999
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
bnce yalandır tabi zamana bırakıp görmek lazım zira samsungunda bi ara kandrdgı haberleri vardı testleri yüksek cıkararak gbi ki bu dedikodlar neden gm içinde olmasınki
Mantıklı ayrıca akıl var mantık var donanım çok önemli ki arada dağlar var

The SLayeR

The SLayeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
telefonun reklamını yapmak için hazırlanmış bir oyun olabilir bekleyelim görelim

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Rakibi en fazla moto g olabilir

Buğra

Buğra

Admin
Discovery 2 değil yanlış bilgilendirmeyelim
tepe model olacak olan discovery elite

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
Yalnız böyle donanım falan diyosunuz ama iphone 5s te 1.3 ghz 2 çekirdekle çalışan 1gb rama sahip bi donanım var ama 1.6 ghz 4 çekirdek + 1.2 ghz 4 çekirdek e sahip olan 8 çekirdekli (!) galaxy s4 ten daha hızlı ve daha stabil çalışıyor?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
discovery elite ise doğru olma ihtimali daha yüksek

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız böyle donanım falan diyosunuz ama iphone 5s te 1.3 ghz 2 çekirdekle çalışan 1gb rama sahip bi donanım var ama 1.6 ghz 4 çekirdek + 1.2 ghz 4 çekirdek e sahip olan 8 çekirdekli (!) galaxy s4 ten daha hızlı ve daha stabil çalışıyor?
Ama kardeşim orda iOS in etkisi var burda ikisi de android?

enterneoll

enterneoll

Üye
cevap veriyorum: hahahhahahahahhahahahhahaahhahahhahahahahahahahhahaha

• Beğen

MaxipmaN

Üye
ya boş boş işler arkadaşın gmdsinde hill climb yüklü bi ciddi ciddi söylüyorum anlık lag yapıyor oyun herşey greekwech değil

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
skor olark gecse de ozellikleriyle note 3'u gecemez heralde. daha guncel bi model islemcisi de oyle. ayni donemde cikip da gecse neyse. ama fiyati sayesinde gm tutulan bi marka olacak gibi

Tmobile

Tmobile

Üye
hiçbir cihaz samsung u geçemez diyorum gerekirse 96 çekirdekli 99 gb ramli cihaz çıkarır 4 gb kullanır ama 99gb diye geçer .:D.Allah Aşkına Bir Samsung Bir Gmd Ye Bakın Farkı Görün
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt