GM Discovery dusunenle..!! Buyrun iceri :))))

gkcll

Üye
kasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)
s3 miniye telefon mu dedin adını telefona çıkardınız s3 mini isme bak

Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

Üye
piyasa bir sürü ezik çatlak boyası sökülmüş s3 kaynıyo. 700 800 tl ye satıyorlar bide

Tepkiler: gkcll

Nextman

Emekli Yönetici
Hiç kimse kullandığı cihazlar için firmadan kar payı almıyor.Bir cihazı yada markayı pozitif yada negatif yönleri satış ve sonrasında zaten kendini gösteriyor.Bu uyarıları dikkate alan üreticide satış politikasını üretim politikası ile orantılı gitmesi için çalışıyor.Lütfen daha açıklayıcı ve net sonuçlarla birbirimize yardımcı olmak açısından görüşlerinizi belirtiniz.Her açılan konu kapatılana kadar yersiz tartışmalar içine girmeyiniz.

HAM ZA

Üye
600 tl ye alınabilecek en mükemmel telefon... ben s3 le gangster rio yu açamadım.. bende çıkıp bi video çekeyim açmadı diyim s3 kötü mal diyim aynı şey....

gkcll

Üye
s3 yerine genaral mobile discovery diyorum telefonu boşa kötülemeye çalışma 2 aydır bulamıyoruz almak için anında tükeniyor

gkcll

Üye
yok onarın telefonları kusursuz nedir bu s3 anlamadım sanki dünyada ondan başka telefon yok GM discovery en mantıklısı şuan

FeLonieS

Üye
Yaptığınız ayıptır kullanıcı zevklerine ve kriterlerine uygun olanı alır herkesin kişisel görüşü, gmd kimisine iyi gelir s3'ü kötüler kimisine s3 iyi gelir gmd'yi kötüler.

Tepkiler: Penci Hoca ve Nextman
Yorumum silinmiş özür diliyorum ama şunu tekrardan yazmak istiyorum.
Google play deki yorumları okursak s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki sorun discovery de degil oyundaymış.

Nextman

Emekli Yönetici

Düşüncelerinizi tecrübelerinizle birleştirirerek yazabilirsiniz.Forumda sağlıklı fikir alışverişi olması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarmla

Tepkiler: muslumcu46
Konu kapansa daha doğru olacak her sayfada yorumlar silinmiş. Bu sefer her yorum yazan üyelerden farklı olarak bu konuya konuyla ilgili yorum yapma gereği duymuyorum çünkü konu tartışmaya gitmiş kapanmasının da daha doğru olacaktır.
Teşekkürler

Kapanmamasını talep ediyorum.Sonra tekrardan açılcak benzer bir konu yine aynı olaylar olacak.Bu konunun da diger konular kadar telefon alacaklara bir fikir oluşturacagı kanaatindeyim

Nextman

Emekli Yönetici
Kapanmamasını talep ediyorum.Sonra tekrardan açılcak benzer bir konu yine aynı olaylar olacak.Bu konunun da diger konular kadar telefon alacaklara bir fikir oluşturacagı kanaatindeyim

Herkes fikrini söyler zira bu forumu kurallar çerçevesinde yönetmeye çalışıyoruz.Konu kapanıp kapanmaması bölüm yetkilisi ve biz Adminlerin gözetimindedir.İlginiz ve düşünceniz için teşekkürler.

Kerim.

Üye
kasmasinin nedeni oyunun optizasyon sorunu telefonla alakasi yok

Kasmasi çok saçma bendeki gpu bunun 540 versiyonu ve en az 40 FPS veriyo. Cihazin optimizasyon ciddi sıkıntılı herhalde . bu oyunlari s3 de oynadim yağ gibiydi.
Edit: aspalth ne öyle s3e kurban olun

Telefon 4 çekirdekli quadcore işlemcili kasması imkansız ki ben oynuyorum kasmıyor az önceki sert uslubumdan dolayı da özür dilerim.
Ama bir markayı yücelteceğim diyede diğerinide yerin dibine sokmaya gerek yok .
Bizim gibi para sıkıntısı çekenler discovery alsın s3 s3 s3 diyenlerde yani parası bol olan baba parası yiyen kişilerde s3 alsın kardeşim bu telefon bana göre iyi sana göre kötüyse diyecek bişey yok saygı duyarım .
Yorumlar silinmezse memnun olacağız bu arada .

Maxiplus 5'in çözünürlüğünden haberin varmı ? (320x480) o çözünürlükte tabi kasmaz bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyorsunuz. GM discovery'in çözünürlüğü çok daha yüksek.