Gm Discovery AIR (Gionee Elife s5.1) stock rom (ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
Ben de ona çok uğraştım da yapamadıydım. Ama amigo'yu kaldırmak diye birşey görmüştüm bi ara, onu kaldırınca düzelebilir.
Tamamdır hallattim flash t. Başka sürümüyle oldu
Teşekkrler.... Ayrıca rom gayet güzel
Peki bu duvar kağıdı bulanık bi türlü düzeltemedim nasıl yapacaz bi bilgin varmı ?
Ama nasıl kaldırılıyor onu bilmiyorum

Aptullahbysl

Aptullahbysl

Üye
Tamam ben hallettim
Birazdanbanlatrm nasıl yaptgmi

OFFCENT

OFFCENT

Üye
Discovery Air baska ülkelerde isimleri böyle Sadece! İnsanlar İLK bildirmek için
Gionee bu telefon geliştirdi Fabrika / Marka ve onları başka pazarlarda kendi telefonları satmak ... Başka markalara "haklar / projesi" satmak
yeniden markalı isimleri biliyorsunuz Sadece herkese Bu telefonun dünya çapında bir liste var:
- ( )
-
-
-
-
+++ Daha isimler gelip .. Japon Pazar ve güney Afrika pazarında adları? ... --- Şimdi Şeylerin bir listesi i bulunan vardır bizim telefonunuzu koruyun için
bu isimlerle rom buldum indirince flash atıcm
kopyaladım arkadaslar suan 4.4.2 flash lıycm kitkattan kurtuluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: frkndnmz
Aptullahbysl

Aptullahbysl

Üye
Discovery Air baska ülkelerde isimleri böyle Sadece! İnsanlar İLK bildirmek için
Gionee bu telefon geliştirdi Fabrika / Marka ve onları başka pazarlarda kendi telefonları satmak ... Başka markalara "haklar / projesi" satmak
yeniden markalı isimleri biliyorsunuz Sadece herkese Bu telefonun dünya çapında bir liste var:
- ( )
-
-
-
-
+++ Daha isimler gelip .. Japon Pazar ve güney Afrika pazarında adları? ... --- Şimdi Şeylerin bir listesi i bulunan vardır bizim telefonunuzu koruyun için
bu isimlerle rom buldum indirince flash atıcm
kopyaladım arkadaslar suan 4.4.2 flash lıycm kitkattan kurtuluyorum :D
Hangi sürümü yüklüyon peki ?

OFFCENT

OFFCENT

Üye
KİTKAT 1 Gb jelly bean 620 mb farka bak ya :D
jelly bean kurym Suan
-
-
-
-
- Baska ülkelerde Adları böyle ben suan jelly bean sürüm buldum onu flash lıycm :D

• Beğen
Tepkiler: Aptullahbysl
Aptullahbysl

Aptullahbysl

Üye
Duvar kağıdı bulanıklığını gidermek için es dosya yöneticisinden amigo diye aratın amigopaper gibi bir klasör bide amigo.wgz diye bi dosya var onları önce yedekleyin sonra silin sorun çıkarsa geri yüklersiniz :)

• Beğen

enseci

Üye
Win8'de böyle kalıyor driverlar yüklü çözümü yok mu bunun?

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkteki rom da discovery air ile ayni. Buradaki driverlari bi dene istersen. Hatta burdaki rom'un daha stabil oldugunu soylemisti bir arkadas. İstersen bu rom'u dene
en son versiyonunu da denedim sürücü sorunu var çözemiyorum

enseci

Üye

Bu linkteki rom da discovery air ile ayni. Buradaki driverlari bi dene istersen. Hatta burdaki rom'un daha stabil oldugunu soylemisti bir arkadas. İstersen bu rom'u dene
Teşekkürler buradan indirdiğim driverlar ile yapabildim gionee stock şuan kuruluyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen

enseci

Üye
Allah rızası için birisi orijinal türkçe romu yedeklesin atsin

zakk_wylde

Üye
@frkndnmz dostum öncelikle sağol anlatımın için. Ben win8 de rom attım telefonu kullandım fakat daha sonra çok yavaşladığını fark ettim. Sonra bir kaç custom rom arayışına girdim ve buldum bi tane, telefonumu rootladım, mobile uncle tools la falan recovery yapmaya çalıştım olmadı bi türlü cwm ye giremedim, daha sonra fabrika ayarlarına döndüm ama recovery i açamadım i türlü. Bende bulduğum custom rom u flashlarken ekranda bi hata çıktı okumadan kapattım. Pre-loader la daha önceden yükleme ypmama rağmen bu sefer yüklerken bu hatayı aldım. şuan telefon açılmıyor cwm de açılmıyor, şarj da almıyor. Sanırım hard - brick oldu telefon. Tavsiyen var mı ? yoksa servise mi göndericem illa. Yardımcı olursanız çok sevinirim :duvar2::vur:maxicep::tşk::sos

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
@frkndnmz dostum öncelikle sağol anlatımın için. Ben win8 de rom attım telefonu kullandım fakat daha sonra çok yavaşladığını fark ettim. Sonra bir kaç custom rom arayışına girdim ve buldum bi tane, telefonumu rootladım, mobile uncle tools la falan recovery yapmaya çalıştım olmadı bi türlü cwm ye giremedim, daha sonra fabrika ayarlarına döndüm ama recovery i açamadım i türlü. Bende bulduğum custom rom u flashlarken ekranda bi hata çıktı okumadan kapattım. Pre-loader la daha önceden yükleme ypmama rağmen bu sefer yüklerken bu hatayı aldım. şuan telefon açılmıyor cwm de açılmıyor, şarj da almıyor. Sanırım hard - brick oldu telefon. Tavsiyen var mı ? yoksa servise mi göndericem illa. Yardımcı olursanız çok sevinirim :duvar2::vur:maxicep::tşk::sos
Kardeş hiç bi fikrim yok ne yazıkki, bi konu aç bence, illaki bilen biri çıkar

zakk_wylde

Üye
teşekkürler yine de, yardımcı olacak biri çıkar umarım. Peki hard brick olunca kurtarabiliyor muyuz telefonu ?

byhanifi25

Üye
SA
verdiğin linkte karbon thy spice diye 3 dosya var nasıl hangi klasörü indirecegiz :(

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
SA
verdiğin linkte karbon thy spice diye 3 dosya var nasıl hangi klasörü indirecegiz :(
Site linkleri yeni sayfaya taşımış.
Buradan indirilebilir. Üstü de güncelliyorum

• Beğen
Tepkiler: byhanifi25

byhanifi25

Üye
T7200 mu t7610 lu bisemi yoksa bi farki yokmu

Üst Alt