ÇaRşI 2387
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anakart değişmedikçe rootlu telefona güncelleme yüklenmez, gelir ama cihaza yükleyemezsin.Bu arada kontrol edermisin son güncelleme sürümü ne ?Yok çarşı ben telefonu servise verdim herşeyin onlar halletti o yeni yazılım atmışlar yani root mot herşey gitmiş yeni yazılım attılar eskisinin silipşuan güncelleme alabiliyorum
Garantiye goturdum dedim dokunmatik ve bataryada sorun var 1 saat sonra almaya gittiimde ekran ve bataryayi degistirdik dedi ve yazilim guncellemeyi kurduk dedi?Anakart değişmedikçe rootlu telefona güncelleme yüklenmez, gelir ama cihaza yükleyemezsin.Bu arada kontrol edermisin son güncelleme sürümü ne ?
Ben yeni bir güncelleme geldi sandım, var olan yazılımı sıfırdan kurmuşlarGarantiye goturdum dedim dokunmatik ve bataryada sorun var 1 saat sonra almaya gittiimde ekran ve bataryayi degistirdik dedi ve yazilim guncellemeyi kurduk dedi?
Evet guncelleme alir dmi? Bu arada suanki yazilim 01008vBen yeni bir güncelleme geldi sandım, var olan yazılımı sıfırdan kurmuşlar
Benim plusın son sürümü 01007V ve güncelleme yok diyorEvet guncelleme alir dmi? Bu arada suanki yazilim 01008v
Sende bir hata var son güncelleme bendekide plus 01008v hem de garanti kendisi guncellediBenim plusın son sürümü 01007V ve güncelleme yok diyor
Kapak çıkıyor ama bataryayı çıkaramazsınSende bir hata var son güncelleme bendekide plus 01008v hem de garanti kendisi guncelledi
Beyler su arka kapak nasıl açılıyor bataryayi çıkartıp 2 3 saat bekleteyim belki düzelir bilen varmı nasıl açıldığını?
aynen mal gibi bosbosuna çıkarttım ama bataryası cikartamadimKapak çıkıyor ama bataryayı çıkaramazsın
Umarım şu küçük beyaz şeyleri kırmamışsındıraynen mal gibi bosbosuna çıkarttım ama bataryası cikartamadim
hayır kirmadimUmarım şu küçük beyaz şeyleri kırmamışsındır
Güncellemeyi gôrür ama cihaza yüklemezÇaRşI benm cihazı bn kingroot ile rootlamistim sonra kaldırdım ve sonrada garantiye verdim sıkıntılarını anlattım cihazı yaptılar sonrasında güncellemesi kurduk dediler bunlar garanti de kurdular sifirladilar fakat anlattı değiştirmediler şimdi benim cihazın güncelleme geldiği görür degilmi? onlarda elle güncellemeler galiba?
Hayirli olsun kaca sattin ?Valla Gm 2+ u sattim gittim kendime 900 e T60 aldim androidide gayet iyi sarjida iyi gidiyor cok sukur. Kurtuldum gm den
demekki guncelleme yokgüncellemenin bi yolu yok mu?fu ll unroot yaptim.yaziliminiz guncel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?