ÇaRşI 2387
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla hi anlamadım bi sende olmuyortelefondan indirip denedim bilgisayardan indirip denedim ama olmuyor
benim fotoya mı fake diyorsun?Valla hi anlamadım bi sende olmuyorcihazının bu yedekten önce bi sorunu vardır kesin yada sen yükleyemiyorsun başka açıklaması yok
Telpa resmi güncelleme yok diyor, arkadaşın yayınladığı resim fake heralde
Telpaya sordum haberleri yok ben napayımbenim fotoya mı fake diyorsun?
eğer öyleyse o foto sahte değil. sizin telefonlarınız güncelleme almıyorsa telefonlarınızın sorunu
yani yalancıyım demek istiyorsunTelpaya sordum haberleri yok ben napayım
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklıBende çalışmadı. 3 farklı twrp sürümünde denedim ve 3 defada farklı cihazlardan indirdim, custpack'i yüklerken failed diyip bitiriyor işlemleri.Cihaz plus. Eğer çalıştırabilen biri varsa flashlanabilir zip haline getirip yeniden deniyeceğim.
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklıBende çalışmadı. 3 farklı twrp sürümünde denedim ve 3 defada farklı cihazlardan indirdim, custpack'i yüklerken failed diyip bitiriyor işlemleri.Cihaz plus. Eğer çalıştırabilen biri varsa flashlanabilir zip haline getirip yeniden deniyeceğim.
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklı
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklı
Teşekkürler bilgi için fırsatını bulayım incelerimTwrp sistemi ve custpackı tar halinde sıkıştırarak dosya uzantısını win yapıyor çok da farklı birşey yok. Flash tooldan değil direk twrp den yada cwmdan install metoduyla kurulmasını sağlıyacaktım ama elimine altında bunu yapcak bilgisayar yok. Telefondan denedim ama tar dosyasını pcdeki gibi ayrıştıramıyor hiç bir program.
Buyrun nasıl yapılacağı anlatılmış :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ufak tefek dikkat edilmesi gereken şeylerde var en basiti 'custpack'ıda ayrıştırmak gibi, ve meta inf klasörünüde custpack klasörünü kullanan bir romdan almak gibi.
Orjinal recoveryden alırsan iş görmez, TWRP ile al mümkünse komple rom yedeğiMaalesef orjinal romda ekstradan custpack olması işi bozuyo dikkat ettiyseniz system.tar komple çıkmıyor. Build prop system tar içinde kalıyo ve çıkarmak isteyince custpack ile ilgili bir şeyler söyleniyo programDüzeltmek için uzun uğraş lazım, hafta sonu rootsuz halde abimin güncelleme alabilen d2+ sından backup alacağım isterseniz upload ederim.
Aslında işimi sağlama alayım diye hem çin cwmden hem twrpden hemde alınabiliyorsa orjinalden alayım diye düşünmüştümOrjinal recoveryden alırsan iş görmez, TWRP ile al mümkünse komple rom yedeği
Süper olur , kolay gelsinAslında işimi sağlama alayım diye hem çin cwmden hem twrpden hemde alınabiliyorsa orjinalden alayım diye düşünmüştüm
Orjinal romun rootlu yedeği, pc ile değil recoveryden restore yapacaksınkardo Güncelleme Alabilen GMD 2+ yeni V sürümlü romu varya onu paylaşabilirmisin ?
Bu orjinal Stock rommu
Bu yukarıdaki 2015 klasör DİE bizi paylasmissin o ne ise yarar birde PC ile mi yapilior
Nasıl yapicaz işde twrp de gozukmuyorki?Orjinal romun rootlu yedeği, pc ile değil recoveryden restore yapacaksın
Nasıl yapicaz işde twrp de gozukmuyorki?
aslında bu konu hakkında bir video çekilse iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?