Gm 5 plus mi iphone 5s mi

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
iPhone 5S nispeten daha eski bir cihaz. Bu sıralar iphne 7 falan da çıkacağı için fiyatı giderek düşecek. Oyun konusunda gmnin sorun çıkaracağını sanmıyorum. 3 gb ram 4çekirdek yüksek performanslı, 4çekirdek enerji tasarruflu 8 çekirdekli işlemcisi var tabi hepsini aynı anda kullanmıyor. Yazılım olarakta android 6.0.1 ile geliyor ve yaklaşık olarak 2 sene boyunca en yeni Andorid sürümünü ilk alan sen olursun. GM hiç kullanmadım. O yüzden yorum yapmak istemem ama gmlerde bazı kronik sorunlar olduğunu ve bunların garanti kapsamı dışında kaldığını çoğu forumda okumuştum. Ama bu demek değil ki GM nin bütün cihazları sorunlu. Lenovo da bir arkadaşımdan vibe p1 olması lazım ondan var. Kamerası çok kötü pastel boyayla çizilmiş gibi çekiyordu. Belki güncelleme ile bir nebze düzeltilmiş olabilir. Ama yine de ben soğudum o cihazdan.

Sonuç olarak ileriye dönük düşünerek bi cihaz almak istersen iPhone al derim. Fazla zarar etmezsin. Ama 5S gibi apple desteğini çekmek üzere olan bi cihaz değil de iPhone 6 ya da 6S gibi daha yeni bir cihaz almani öneririm. Çok pahalı dersen 1000-1500 TL gibi fiyata orta segment bir android cihaz da seni performans olarak tatmin edecektir. Mesela lg g4 veya Sony xperia m5 bunlar da fena cihaz değiller. Özellikle Sony güncelleme olarak da elini çabuk tutan bir firma.

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler peki htc desire eye hakkinda ne dusunursunuz dsha yeni gezerkrn gozum carpti

GT-I9301Q ile uygulamasından gönderildi.

blastx

blastx

Üye
Model çok aslında eski olacak ama lg 2 olabilir sorunuz cihaz 1000 TL ye lg Türkiye garantili alınır temiz iş olur bence xperia m5 de iyi cihaz oda olur

• Beğen
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Lg dusunmuyorum yine de saol

blastx

blastx

Üye
Model çok fakat malum burası Türkiye 1000 TL ye amiral gemisi alınmıyor ülkemizde bildiğim 1000 TL ye en iyi cihaz lar zenfone 2 xperia m5 g2 xiaomi mi 4 meizu mx4 GM 5 GM elite xperia z1/z1c lenovo p1 şimdiden hayırlı olsun

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5s icin ne dersjn

franklinda

franklinda

Üye
G4 bir seçenek az bütçeyi artırırsan S5 var Vibe P1 var g flex 2 var Xiaomi Mi 4 var ve donanım olarak üst seviyede başka öneride bulunacaklarda olacaktır ona göre karar verirsin ama iki ürün arasında iphone yi seçerim hiç kıyaslama yapmadan :)

son çıkan sürümler ile performansı bir miktar düşse de hala bir çok üründen çok çok iyi durumda iphone 5s tercih edilebilir :)

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bu 2 telefonu kıyaslamak hiç olmamış. Gm nedir ya Donanım desen kötü, yazılım desen kötü, destek desen yok, satarken bedavaya gider. Kasma donma bilmem ne açısından zaten apple bu konuda kendini ispatlamış. Sonuç Apaçık ortada

İPhone 5s 16 gb iOS 8.4 jailbreak

Son düzenleme:
blastx

blastx

Üye
Bu 2 telefonu kıyaslamak demek ben hiç olmamış. Gm nedir ya Donanım desen kötü, yazılım desen kötü, destek desen yok, satarken bedavaya gider. Kasma donma bilmem ne açısından zaten apple bu konuda kendini ispatlamış. Sonuç Apaçık ortada

İPhone 5s 16 gb iOS 8.4 jailbreak
Woww sizin piyasadan haberiniz yok galiba donanım bu paraya neredeyse en iyi donanım SD 800/801 den sonra ram 3 GB bu fiyat aralığında çok az cihazda var ROM 32 GB çok iyi erkan yine öyle kameralar yeterli arka 16 olabilirdi yazılım derseniz güncelin dibi 2 sene güncelleme garantili servis sorunu bi hafada cozuyor (İstanbul da 1 günde teslim imkanı var diye duydum) satış meselesi iPhone dan başka hangisi para ediyor ki bence tek kötü yanı kronik sorunların neredeyse her modelde çıkması eee bu kadarı kadi kızında da olur durust olmak lazım bence

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
İki telefon arasından tabi ki iPhone. Gm denildiği gibi sorunlu çıkma ihtimali yüksek ve satacağın zaman sıkıntı yaşarsın

iPhone 6 İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Woww sizin piyasadan haberiniz yok galiba donanım bu paraya neredeyse en iyi donanım SD 800/801 den sonra ram 3 GB bu fiyat aralığında çok az cihazda var ROM 32 GB çok iyi erkan yine öyle kameralar yeterli arka 16 olabilirdi yazılım derseniz güncelin dibi 2 sene güncelleme garantili servis sorunu bi hafada cozuyor (İstanbul da 1 günde teslim imkanı var diye duydum) satış meselesi iPhone dan başka hangisi para ediyor ki bence tek kötü yanı kronik sorunların neredeyse her modelde çıkması eee bu kadarı kadi kızında da olur durust olmak lazım bence

Kağıt üstünde yazılanlara çok inanma. Piyasadan senden daha çok haberim olduğu kesin bu Yaptığın yorum ile

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Cihazım ekran hatası verdi. Dokunmatik çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Şarj da alıyor. Üstelik telefonu düşürmüştüm. Garantiye gönderdim. Raporda da düşürdüğümü anladıklarını gördüm. Ama yine de kullanıcı hatası demedi. Üstüne yeni cihaz gönderdi ;)

iPhone 6 İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Peki beyler g3 bu iki telefon arasinda hangi sirayi alir yani g3 icin ne dersiniz kusura bakmayın surekli bi telefon ile geliyorum ama hep araştıriyorum ve kafam karisiyor

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Peki beyler g3 bu iki telefon arasinda hangi sirayi alir yani g3 icin ne dersiniz kusura bakmayın surekli bi telefon ile geliyorum ama hep araştıriyorum ve kafam karisiyor

5s alacak durumun varsa g4 de alabilirsin. Bence g4 e zorla Hocam. Ama g3 gm den daha iyidir ;)

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Max butcem 1300 oldugu icin g4 e zorlama sansim yok [emoji23]

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Anladım hocam. G3 de iyi bir cihaz. Ama alttaki mikrofon bölümü ile üstteki kumanda sensörünün oralarda çatlama yapıyor

iPhone 6 İle Gönderildi

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Kendiliginden mutlaka olan bisi mi

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Evet hocam. Arkadaşımda vardı. Çatlama yaptı. Garantiye gönderdi ve çerçeve değişti sanırım. Sorduğum herkeste böyle yapıyormuş demişti

iPhone 6 İle Gönderildi