Öneri Gm 4g Ve Gm5 Plus Cihazlarınız Mobil veri Kapalıyken İnternete Giriyorsa Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

sefket66

sefket66

Üye
    Konu Sahibi
Gm 4g Ve Gm5 Plus Cihazlarınız Mobil veri Kapalıyken İnternete Giriyorsa Çözüm
arkadaşlar mobil veriniz kapalıyken gm4 g ve gm5 plus cihazlarının internete bağlanıp kotanizi yiyiyorsa bunun çözümü 4g modunu iptal etmenizdir cümleten saygılar.

• Beğen
Tepkiler: seyits ve gokturk_28

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kısa ve öz geçmişsin konuyu, güzel olmuş. :)

sefket66

sefket66

Üye
    Konu Sahibi
Kısa ve öz geçmişsin konuyu, güzel olmuş. :)
kendim şehir dışında çalıştığım için şehre girerken mobil verim kapalıyken kotanın kendi kendine gittiğini farkettim ve çoğu kişinin bu durumdan şikayetçi olduğunu ve bir çözüm bulmadıklarını gördüm bende çözümü tesadüfen bulmuşken sizlerle paylaşmak istedim sağol yorum için arkadaşım☺️

Son düzenleme:

seyits

Üye
aynı problem Bende de oldu.Tşk. ama bu aslında ciddi bir problem olup, konuyu kısa geçmeyip tam olarak detaylı yazabilisen sevinirim dostum.

sefket66

sefket66

Üye
    Konu Sahibi
aynı problem Bende de oldu.Tşk. ama bu aslında ciddi bir problem olup, konuyu kısa geçmeyip tam olarak detaylı yazabilisen sevinirim dostum.
anlatmaya çalışayım arkadaşım olay şöyle oluyor 3g den 4g ye operatör değişimi sırasında ekrana internet kullanım miktarı diye bildirim geliyor mobil veriniz kapalı dahi olsa internet paketi olmayan biri için acı bir durum bu bende gm5 plus kullanıcısıyım çaresi ayarlar bölümünden 4g modunu secmemek 3g ve 2g notlarını secmemiz sorun oluşturmuyor gm4 g kullanan bi arkadaşımla aynı sorun vardı tavsiyemi uygulamayla bu sorundan kurtuldu problemin neden kaynaklandığını bilemiyorum yazılımsalda olabilir☺

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Tşk.ama o zaman 4g internete giremeyecek mi yiz.

sefket66

sefket66

Üye
    Konu Sahibi
Tşk.ama o zaman 4g internete giremeyecek mi yiz.
internet paketimiz mevcut iken 4g ye girmemizde bir problem olmuyor eger paketimiz yoksa o zaman sorun oluyor 4g modunu secersek 1kb internet bildiriminde 1tl min gittigini gordum☺