Tavsiye GM 4G Android one Marshmallow M 6.0

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

System ui tuner.

Orada show embedded battery percentage i işaretlersen görünür olur.
Tamam bende baktım hocam varmış gerçekten..

byAndroid

byAndroid

Üye
Donanım haber de bir kullanıcı 8 mb lık güncelleme geldi dedi 59L derlemeli olan güncelleme ile Sonu R olmuş geldimi acep size. Bende yok

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
işsizlik style hadi hayırlı olsun

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
Güncellemeyi alan yokmu

Rygebin

Rygebin

Üye
Donanım haber de bir kullanıcı 8 mb lık güncelleme geldi dedi 59L derlemeli olan güncelleme ile Sonu R olmuş geldimi acep size. Bende yok

Öyle birşey yok malesef Marhmallow dağıtımına global anlamada başladı google hocam. Kim söylediyse yanlış biliyormuş.
Bu arada cihazımız için ilk custom rom diyebileceğimiz seviyede bir rom hazırlandı forumda paylaşılacak yöntemiyle birlikte takipte kalın :):)

byAndroid

byAndroid

Üye
Öyle birşey yok malesef Marhmallow dağıtımına global anlamada başladı google hocam. Kim söylediyse yanlış biliyormuş.
Bu arada cihazımız için ilk custom rom diyebileceğimiz seviyede bir rom hazırlandı forumda paylaşılacak yöntemiyle birlikte takipte kalın :):)
Resimler var dh da zaten Marshmallow güncellemesi değil performans güncellemesi gibi bişey

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Net bir bilgi yok mu hala ? ne zaman çıkacağı ile ilgili

bbakkus

bbakkus

Üye

Ben güncelleme aldım 8 mb

kralberk13

kralberk13

Üye
hatırlatırım gmd 1 de resmi açıklamlara göre güncelleme almıcaktı ama 3-4 gün önce güncellendi :))
ve çok fark etti daha gerisi gelmez bencede :)

byAndroid

byAndroid

Üye

Ben güncelleme aldım 8 mb
Dh da baya alanda var alamayanda. Hatta biri güncellemeyi nasıl aldığını yazmış. Google hizmet leri durdurup verilerini temizleyin cihazı yeniden başlatın falan güncelleme gelecek diye neyse bekliyorum ben :D
Bu arada nexus 5 e bile ota üzerinden dün başlanmış 6.0 a bizede birkaç güne gelir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Gelişme var mı güncelleme ile ilgili ? :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Şu marmalovda bi geleydi :D

Üst Alt