Rygebin
Üye
Tamam bende baktım hocam varmış gerçekten..Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
System ui tuner.
Orada show embedded battery percentage i işaretlersen görünür olur.
Tamam bende baktım hocam varmış gerçekten..Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
System ui tuner.
Orada show embedded battery percentage i işaretlersen görünür olur.
Donanım haber de bir kullanıcı 8 mb lık güncelleme geldi dedi 59L derlemeli olan güncelleme ile Sonu R olmuş geldimi acep size. Bende yok

Resimler var dh da zaten Marshmallow güncellemesi değil performans güncellemesi gibi bişeyÖyle birşey yok malesef Marhmallow dağıtımına global anlamada başladı google hocam. Kim söylediyse yanlış biliyormuş.
Bu arada cihazımız için ilk custom rom diyebileceğimiz seviyede bir rom hazırlandı forumda paylaşılacak yöntemiyle birlikte takipte kalın![]()
13 Ekime kadar çıkacağını düşünüyorumNet bir bilgi yok mu hala ? ne zaman çıkacağı ile ilgili
İnşallah öyledir daha fazla uzatmazlar13 Ekime kadar çıkacağını düşünüyorum
İnşallah13 Ekime kadar çıkacağını düşünüyorum
Marsmallow değil ama kucuk bir ikrab diyelimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben güncelleme aldım 8 mb

Yukarda arkadaş alan var mi diye sormusta ondan attimMarsmallow değil ama kucuk bir ikrab diyelim![]()
Dh da baya alanda var alamayanda. Hatta biri güncellemeyi nasıl aldığını yazmış. Google hizmet leri durdurup verilerini temizleyin cihazı yeniden başlatın falan güncelleme gelecek diye neyse bekliyorum benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben güncelleme aldım 8 mb

Ondan önce Luz59Q gelsin deŞu marmalovda bi geleydi![]()

Gelmicek sanırım kesin miOndan önce Luz59Q gelsin de![]()
Galiba öyle direk marshmalliwa geçirecekler herhaldeGelmicek sanırım kesin mi