Tavsiye GM 4G Android one Marshmallow M 6.0

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar güncelleme almasiyla alakalı değil ama bende bu telefondan kardeşime almayı düşünüyorum artıları eksileri siz kullanıcıları olarak nelerdir samimice söylerseniz sevinirim bunu neden diyorum genelde yeni telefon alan kişi kötü yanı olsada söylemek istemez kötülememk için ama uzun süredir kullandıgınz için bilirsinz artısını eksisini nette yorumlara baktıgımda ahizede ses az geliyor veya karşi tarafa ses gitmiyor az gidiyor gibi yorumlar okudum sizlerde bunlar ne derece genel bi degerlendirme yaparak yardımcı olursanız belirleyici olacak benim içinde Teşekkürler şimdiden
arkadaşlar güncelleme almasiyla alakalı değil ama bende bu telefondan kardeşime almayı düşünüyorum artıları eksileri siz kullanıcıları olarak nelerdir samimice söylerseniz sevinirim bunu neden diyorum genelde yeni telefon alan kişi kötü yanı olsada söylemek istemez kötülememk için ama uzun süredir kullandıgınz için bilirsinz artısını eksisini nette yorumlara baktıgımda ahizede ses az geliyor veya karşi tarafa ses gitmiyor az gidiyor gibi yorumlar okudum sizlerde bunlar ne derece genel bi degerlendirme yaparak yardımcı olursanız belirleyici olacak benim içinde Teşekkürler şimdiden

bbakkus

bbakkus

Üye

ilk aldığım gun bende de ses az gitmesi ve gelmesi vardı gm asistan ile yazdıım hatayı ertesi gün hicbir mudahale olmamasına rağmen düzeldi
şarj konusunda sabah 10 gibi mobil veriyi açıyorum 2g olarak mesajlar gelsin sadece diye akşam 20.30 a kadar falan açık oluyo (kapatırsam max 1 saat kadar ) hala %40a yakn kalıyo 4 saate yakın ekran süresi alıyorum

• Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
ilk aldığım gun bende de ses az gitmesi ve gelmesi vardı gm asistan ile yazdıım hatayı ertesi gün hicbir mudahale olmamasına rağmen düzeldi
şarj konusunda sabah 10 gibi mobil veriyi açıyorum 2g olarak mesajlar gelsin sadece diye akşam 20.30 a kadar falan açık oluyo (kapatırsam max 1 saat kadar ) hala %40a yakn kalıyo 4 saate yakın ekran süresi alıyorum

Eksi yönleri nedir peki ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Eksi yönleri nedir peki ?
700 liralık bir cihaz ve eksisi olduğu yerine fazlasının olduğunu düşünüyorum Şuan lık tek sıkıntı telefonu sarzdan çektikten sonra sarzin %95-96 ya direk düşmesi onun dışında 1,5-2 günü rahat çıkarıyor

Invoke

Invoke

Üye
700 liralık bir cihaz ve eksisi olduğu yerine fazlasının olduğunu düşünüyorum Şuan lık tek sıkıntı telefonu sarzdan çektikten sonra sarzin %95-96 ya direk düşmesi onun dışında 1,5-2 günü rahat çıkarıyor

O da senin cihazına has değildir her marka cihazda görebilirsin. Sık karşılaşılan durumlar...

Rygebin

Rygebin

Üye
Resmi olmayan güvenilir kaynaktan bana söylenen bilgilere göre Android Marshmallow GM 4G cihazına 12 Ekim de dağıtılmaya başlanacaktır. Bu bilgiyi GM 4G'nin ikizi olan Filipinlerde bulunan Cherry Mobile G1 telefonun beta testleri de doğrular niteliktedir. Şimdiden hayırlı olsun diyelim bu da resimler...

Rygebin

Rygebin

Üye
Resmi olmayan güvenilir kaynaktan bana söylenen bilgilere göre Android Marshmallow GM 4G cihazına 12 Ekim de dağıtılmaya başlanacaktır. Bu bilgiyi GM 4G'nin ikizi olan Filipinlerde bulunan Cherry Mobile G1 telefonun beta testleri de doğrular niteliktedir. Şimdiden hayırlı olsun diyelim bu da resimler...

Cherry Mobile cihazına bu hafta yayınlanabilirmiş :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Yakındır ya, bir az önce nexuslar için yayınladı google.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
kralberk13

kralberk13

Üye
bi abi var gmd çalınmış gm 4g almışta birkaç şeyini beyenmedim ilki üstte şarj % si yok 2 menüye girince menü sonuna gelince başa dönmüyo 3 üstten çekince üstü beyaz

Rygebin

Rygebin

Üye
bi abi var gmd çalınmış gm 4g almışta birkaç şeyini beyenmedim ilki üstte şarj % si yok 2 menüye girince menü sonuna gelince başa dönmüyo 3 üstten çekince üstü beyaz
1- Şarj göstergesi Saf androidtte olmaz :D

2-Asistan Launcher'da sona gelince başa dönmüyor başka launcher kullansin ben öyle yapıyorum.

3-Üst kısım Android 5.0 a özgü bir durum saf android te öyle zaten :D.

Invoke

Invoke

Üye
1. Beğenmediklerinin hepsi Google'ın stock romuyla ilgili. 2. Yeni gelecek marshmallow ile şarj %si status barda yazıyor. (Lollipopda ise barı aşağı indirince yazıyor.)

Ek: Stock Marshmallow layers uygulamasını, temalarını da destekliyor. Herhangi bir custom roma gerek yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
byAndroid

byAndroid

Üye
Tahminimce bu hafta içinde yayınlanır. Aslında bugün o kadar bekledim güncellemeyi tüm haber sitelerine bakıyorum nexus lara bile çıkmamıştı. Neyse bekleriz otura sıkıla
Nexus için hala yayınlanmadı mi?

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
Gel gel topla gel (marşmelov kamyonu)

Rygebin

Rygebin

Üye
1. Beğenmediklerinin hepsi Google'ın stock romuyla ilgili. 2. Yeni gelecek marshmallow ile şarj %si status barda yazıyor. (Lollipopda ise barı aşağı indirince yazıyor.)

Ek: Stock Marshmallow layers uygulamasını, temalarını da destekliyor. Herhangi bir custom roma gerek yok.
% olduğuna emin misiniz ben göremedim de :) . Resim falan var mı?

Invoke

Invoke

Üye
% olduğuna emin misiniz ben göremedim de :) . Resim falan var mı?

Ayarlarda geliştirici seçeneklerinden status bar manager gibi bir şey açıyorsun adını tam hatırlamıyorum neyse... Oradaki seçeneklerden yüzdeyi aktifleştirebiliyorsun. Önizleme sürümü böyleydi.

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
Android android android marşmellow güncelliyo herkess

Invoke

Invoke

Üye
@İnvoke öyleyse müthişmiş :ehe .

İlla trolleyecen konuyu yani :(.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

System ui tuner.

Orada show embedded battery percentage i işaretlersen görünür olur.

Üst Alt