inssurgent
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gelicek kardeşim 2016 nin ilk çeyreğinde Marshmallow u alacağız insallah. Daha iyi olur umarım..Tam bir tarihi yok ama. Sadece gelicek dendi önce gelicek falan filan dedi. Ama ses soluk yok .
Başlığı değiştir bence bu tip gönderiler baya fazla.
2016 nın ilk çeyreği denmedi ama. Bu süre çok geç. Denilen süre Ekim ayı civarlarıGelicek kardeşim 2016 nin ilk çeyreğinde Marshmallow u alacağız insallah. Daha iyi olur umarım..
Seninde dediğin gibi sure tarih belli değil ama benim gorusum 2016 ilk çeyreğinde gelicek daha erken gelirse ne alaa, yoksa muallaa.. ,))2016 nın ilk çeyreği denmedi ama. Bu süre çok geç. Denilen süre Ekim ayı civarlarıehe.
Yok hocam ekim ayı içerisinde olduğu kesin. Net tarih yok. Günü yani. GM şirketi açıklama yaptı. Hatta Google; Google Play edition cihazlarla gelicek dedi.Seninde dediğin gibi sure tarih belli değil ama benim gorusum 2016 ilk çeyreğinde gelicek daha erken gelirse ne alaa, yoksa muallaa.. ,))
Hocam Burak Goncü'de söyledi ama bu resmi açıklamayla yalanlanmış olmadı mı? Nexusları harcayacaklar mı kiGM de çalışan bir arkadaşım söyledi
GM 4G nexuslardan önce android 6 alabilirmis
Google ın derdi şuan nexus satmaktan ziyade android one satıp tüm dünyaya android yaymak zaten nexusu bilen biliyorHocam Burak Goncü'de söyledi ama bu resmi açıklamayla yalanlanmış olmadı mı? Nexusları harcayacaklar mı ki
Ama bu bir devrim olur. Yani bir devrim olacak . Gerçekten önce alıcak olursa adını çok duyuracakGoogle ın derdi şuan nexus satmaktan ziyade android one satıp tüm dünyaya android yaymak zaten nexusu bilen biliyor
Ha android one önce alırsa bir kaç gün sonra da nexus alır çok gecikmez
Çok iyi ozaman kardeşim inşallah dediğin gibi ekim ayında alırız guncellemeyi ,)Yok hocam ekim ayı içerisinde olduğu kesin. Net tarih yok. Günü yani. GM şirketi açıklama yaptı. Hatta Google; Google Play edition cihazlarla gelicek dedi.
Keşke herkes bizim gibi düşünse hocamŞu ram kullanımına bak be Android one süper abi cihaz akıyor yağ gibi arkaplan da çalışan uygulama var normalde %30 larda geziyor
Yer açılacak hocam.Valla ben memnunum hiç takılma yaşamadım androidi resmen yaşıyorum marmalovda çok farklı olmucak bence tabi güncelleme ilk almamız bi gururlandırdı
Ben oyun oynamıyorum hafıza yetiyorYer açılacak hocam.. SD Carta uygulamaları dolduracam
Hocam sizin kadar memnunu görmedim. Gözlerim yaşardı. Gerçekten insanların sorunlarını anlamıyorum ne alsan olacak sorunlara takılıyorlarBen oyun oynamıyorum hafıza yetiyorpile el atsalar iyi olur. Gerçi şuanda da iyi gidiyor 2 günlük kullanımda 6 saat ekran falan
Öyle büyük bi sorun yok ki ahize sorunu yaşadım bende en kısık ta bile ses çok rahat duyuluyor. Pil sıkıntısı var o da yazılımsal direk %96 ya düşüyorHocam sizin kadar memnunu görmedim. Gözlerim yaşardı. Gerçekten insanların sorunlarını anlamıyorum ne alsan olacak sorunlara takılıyorlar
O kadar büyütülecek sorun yok aynen hocam. Neyse şu %96 sorunu da bitse tamamdırÖyle büyük bi sorun yok ki ahize sorunu yaşadım bende en kısık ta bile ses çok rahat duyuluyor. Pil sıkıntısı var o da yazılımsal direk %96 ya düşüyorbaşka da sorun yok zaten. He bide yuklenirsen kamera bölgesi ısınıyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?