Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
theposies

theposies

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

değil çünkü kendi sistemini geliştiriyor. samsung'u sevmem ama bu tizen ile kendine iyi bir ritim buldu.

bence tizen de pek tutmaz.. Androidden kurtulsun da samsung şu android güç kaybetsin başka derdim yok Serdar

theposies

theposies

Üye
ve ayrıca wp yi sadece nokia kullanmıyor samsung htc flanda wp cihaz üretiyor bu iş birliğidir alım satım değil .

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

koskoca firma kendi çizgisini belirlemiş usta bizde isterdik öyle olsun ama n'apalım ne söylesek boş...ama wp adımı yerindeydi kabul et
hacı nokia nokialıktan çıkınca samsungluktan farkı kalmayınca piyasa %100 nokia olsa ne yazar

theposies

theposies

Üye
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ve ayrıca wp yi sadece nokia kullanmıyor samsung htc flanda wp cihaz üretiyor bu iş birliğidir alım satım değil .

Microsoft her wp kullanana 400-500 mılyon € yardım yapmıyo yalnız

pRime.

pRime.

Üye

bence tizen de pek tutmaz.. Androidden kurtulsun da samsung şu android güç kaybetsin başka derdim yok Serdar

kardeşim tizen mecburen tutacak samsung çok para yatırdı bu işe. üstelik meego gibi tam açık kaynak olduğundan ve meego'nun devamı olmasından dolayı ilgi çok olacak. ayrıca tizenin tutması samsungun androidi birakmasına, böylece android kullanımının azalmasına da yol açar yani senin isteğin olur.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Microsoft her wp kullanana 400-500 mılyon € yardım yapmıyo yalnız hatta katılım parasını arttırıyor

Üst Alt