pRime.
Üye
hıhı öyle samsung google ın kölesi değil zaten![]()
değil çünkü kendi sistemini geliştiriyor. samsung'u sevmem ama bu tizen ile kendine iyi bir ritim buldu.
ke ayrıca bada tizen vs. De var die sölemedimo da gelir fatih im belki cengaver olmaz kafa adamı olur...![]()

çokta gaza gelme halk bütünlüğünü halkın zaafiyetleriyle sağladı kimi zaman boşver ama arasıra bendede olur oosmanlı nın derinliğine indikçe içimdeki hırs fışkırıyor![]()

abi imza ya bakçan mı?
Yani sen Nokia nın işletim sistemini beğeniyordun öyle mi kardeşim?
değil çünkü kendi sistemini geliştiriyor. samsung'u sevmem ama bu tizen ile kendine iyi bir ritim buldu.

abi imza ya bakçan mı?

hacı nokia nokialıktan çıkınca samsungluktan farkı kalmayınca piyasa %100 nokia olsa ne yazar
koskoca firma kendi çizgisini belirlemiş usta bizde isterdik öyle olsun ama n'apalım ne söylesek boş...ama wp adımı yerindeydi kabul et
konumuz tizen değil. Google ın samsungu alıp almaması![]()

konumuz tizen değil. Google ın samsungu alıp almaması![]()

abim mobilim![]()
evet ben nokia fanıyımhacı nokia nokialıktan çıkınca samsungluktan farkı kalmayınca piyasa %100 nokia olsa ne yazar
hacı nokia nokialıktan çıkınca samsungluktan farkı kalmayınca piyasa %100 nokia olsa ne yazar
abim mobilim![]()
ve ayrıca wp yi sadece nokia kullanmıyor samsung htc flanda wp cihaz üretiyor bu iş birliğidir alım satım değil .
bence tizen de pek tutmaz.. Androidden kurtulsun da samsung şu android güç kaybetsin başka derdim yok Serdar
ve ayrıca wp yi sadece nokia kullanmıyor samsung htc flanda wp cihaz üretiyor bu iş birliğidir alım satım değil .
Anlıyorum abi benim cihaz almanyada tablet de bozukevet ben nokia fanıyım
ben de Nokia cıyım onlar wp ile devam ediyor madem biz de öyle devam edicez![]()