Global Nokia Lumia 900 ve 610 satışları, toplam Windows Phone kullanıcı sayısını 13 milyona tırmandı

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
zoruna gider tabi elin gavuru alkış mı tutacak...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

:evet:

- - - Eklendi - - -

sesleri kesiliverdi :ehe

Yo hayır ben hala sevmiyorum. Nokia belki satışlarını arttırabilir ama böyle giderse sadece telefon üreten bir şirketten farkı kalmayacak yine yazık olacak off off

theposies

theposies

Üye
Yo hayır ben hala sevmiyorum. Nokia belki satışlarını arttırabilir ama böyle giderse sadece telefon üreten bir şirketten farkı kalmayacak yine yazık olacak off off

nokiw nın işi telefon üretmek ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Nokia zaten telefon firması ne üretecek ki başka?

doctorrr

doctorrr

Üye

Tarafsız olmalı çağ kapatıp çağ açmış bir olay bu..
valla ortadoğuda bin yılların kini güdülüyor hacım boşver girmeyek bunlara tarihi sadece biz türkler unutup yargılamıyoruz...

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia ankastre a++ buz dolabı :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
theposies

theposies

Üye
türkiye büyücek inşallah :) neden gelecekte bir Fatih daha gelmesin :)

doctorrr

doctorrr

Üye
o da gelir fatih im belki cengaver olmaz kafa adamı olur...:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
tabletten flan mı bahsediyorsun?

Lg napıyor lisans anlaşması yapıyor donanıma yapıştırıyor huawei napıyordu (tizen e katılmadan önce ) kendi kullanıcı arayüzünü bile geliştirmeye tenezzül etmiyordu (lg yeni başladı arayüz geliştirmeye ) ESKİ nokia napıyordu sürekli farklı sistem GELİŞTİRİYORDU s40 s 60 serisi maemo meego şimdi napıyor diyeceksinız meltemi vs . Onların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz nokia 3-4 seneye microsoft un kölesi olmaya mahkum biz bu yüzden wp ye karşı çıkıyoruz.

theposies

theposies

Üye
Lg napıyor lisans anlaşması yapıyor donanıma yapıştırıyor huawei napıyordu (tizen e katılmadan önce ) kendi kullanıcı arayüzünü bile geliştirmeye tenezzül etmiyordu (lg yeni başladı arayüz geliştirmeye ) ESKİ nokia napıyordu sürekli farklı sistem GELİŞTİRİYORDU s40 s 60 serisi maemo meego şimdi napıyor diyeceksinız meltemi vs . Onların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz nokia 3-4 seneye microsoft un kölesi olmaya mahkum biz bu yüzden wp ye karşı çıkıyoruz.

hıhı öyle samsung google ın kölesi değil zaten :)

doctorrr

doctorrr

Üye
koskoca firma kendi çizgisini belirlemiş usta bizde isterdik öyle olsun ama n'apalım ne söylesek boş...ama wp adımı yerindeydi kabul et

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Yani sen Nokia nın işletim sistemini beğeniyordun öyle mi kardeşim?

Üst Alt