MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ie10 dan bahsediyorsun heralde.
- - - Eklendi - - -
Fetih zoruna gitmistir.![]()
aynen abi pcde ie den müzdaribim demiştim sana da.
Fetih harbi zoruna gitti sanırım
ie10 dan bahsediyorsun heralde.
- - - Eklendi - - -
Fetih zoruna gitmistir.![]()
zoruna gider tabi elin gavuru alkış mı tutacak...
Tarafsız olmalı çağ kapatıp çağ açmış bir olay bu..

- - - Eklendi - - -
sesleri kesiliverdi![]()
Yo hayır ben hala sevmiyorum. Nokia belki satışlarını arttırabilir ama böyle giderse sadece telefon üreten bir şirketten farkı kalmayacak yine yazık olacak off off
Yo hayır ben hala sevmiyorum. Nokia belki satışlarını arttırabilir ama böyle giderse sadece telefon üreten bir şirketten farkı kalmayacak yine yazık olacak off off
Gerek yok be hacı![]()
valla ortadoğuda bin yılların kini güdülüyor hacım boşver girmeyek bunlara tarihi sadece biz türkler unutup yargılamıyoruz...
Tarafsız olmalı çağ kapatıp çağ açmış bir olay bu..
Nokia zaten telefon firması ne üretecek ki başka?

beyaz eşya flan üretiyormuş düşünsene abi![]()
nokia tablet işine de hazırlanıyor bu arada..e heralde demii
arkadaş ne bekliyor anlamadım kinokia tablet işine de hazırlanıyor bu arada..
Baba tarih tekerrür edecek bir gün![]()

tabletten flan mı bahsediyorsun?
Lg napıyor lisans anlaşması yapıyor donanıma yapıştırıyor huawei napıyordu (tizen e katılmadan önce ) kendi kullanıcı arayüzünü bile geliştirmeye tenezzül etmiyordu (lg yeni başladı arayüz geliştirmeye ) ESKİ nokia napıyordu sürekli farklı sistem GELİŞTİRİYORDU s40 s 60 serisi maemo meego şimdi napıyor diyeceksinız meltemi vs . Onların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz nokia 3-4 seneye microsoft un kölesi olmaya mahkum biz bu yüzden wp ye karşı çıkıyoruz.

koskoca firma kendi çizgisini belirlemiş usta bizde isterdik öyle olsun ama n'apalım ne söylesek boş...ama wp adımı yerindeydi kabul etLg napıyor lisans anlaşması yapıyor donanıma yapıştırıyor huawei napıyordu (tizen e katılmadan önce ) kendi kullanıcı arayüzünü bile geliştirmeye tenezzül etmiyordu (lg yeni başladı arayüz geliştirmeye ) ESKİ nokia napıyordu sürekli farklı sistem GELİŞTİRİYORDU s40 s 60 serisi maemo meego şimdi napıyor diyeceksinız meltemi vs . Onların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz nokia 3-4 seneye microsoft un kölesi olmaya mahkum biz bu yüzden wp ye karşı çıkıyoruz.
Lg napıyor lisans anlaşması yapıyor donanıma yapıştırıyor huawei napıyordu (tizen e katılmadan önce ) kendi kullanıcı arayüzünü bile geliştirmeye tenezzül etmiyordu (lg yeni başladı arayüz geliştirmeye ) ESKİ nokia napıyordu sürekli farklı sistem GELİŞTİRİYORDU s40 s 60 serisi maemo meego şimdi napıyor diyeceksinız meltemi vs . Onların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz nokia 3-4 seneye microsoft un kölesi olmaya mahkum biz bu yüzden wp ye karşı çıkıyoruz.