MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kardeşim tizen mecburen tutacak samsung çok para yatırdı bu işe. üstelik meego gibi tam açık kaynak olduğundan ve meego'nun devamı olmasından dolayı ilgi çok olacak. ayrıca tizenin tutması samsungun androidi birakmasına, böylece android kullanımının azalmasına da yol açar yani senin isteğin olur.
kardeşim ya yok olacaktı ya da wp ile var olacaktı
- - - Eklendi - - -
benim de tek isteğim o şu tizen olayı beni n9 a çekmiyor desem yalan olur.
İlk meegolu cihaz çıkmadan 5 ay önce wp ye geçmesinin microsoftun ve ajanı (stephen) oyunu olduğunu bilmiyoruz sanki
ben de Nokia cıyım onlar wp ile devam ediyor madem biz de öyle devam edicez
tizeni de merak ediyorum. Bakalım tizenin tarayıcısımı geçicek yoksa ie10 mu ...zamanla zamanla
tizenin pratikte meego'dan dünya kadar farkı yok. sadece arayüz, ekran çözünürlüğü ve geliştirme ortamı değişti. o da html 5.
n9 kesin tizeni alacak mı?
Nokianın nokialıktan (bizim sevdiğimiz nokia olmaktan) çıkması için bir plan bu siyonistlerin
tizen html5 olarak çok daha iy
Harmattan varken mi arayüze ihtiyacı vardı hiç gülceğim yoktu
Microsoft telefon firmasına Nokia da yazılıma muhtaçtı her ikisinin de işi görüldü ama microsoft daha karlı
tizenli cihazların geliştirme ortamı html 5 olduğundan tüm uygulamalar da html 5 uygulamaları olacak. zaten html5 skoru 408 ki şu anda sadece bir bilgisayar tarayıcısı bu skoru geçebildi.
tizen 408 wp8 300
peki bu html5 puanı hızla direkt olarak orantılımı ?
Harmattan varken mi arayüze ihtiyacı vardı hiç gülceğim yoktu
hayır ama html 5 puanın ne kadar yüksekse internet sayfasındaki özellikleri o kadar çalıştırabilirsin.
Microsoft telefon firmasına Nokia da yazılıma muhtaçtı her ikisinin de işi görüldü ama microsoft daha karlı
symbianı kastettim
Hocam tizen i bekle sonuçta nokia nın yarım bıraktığı sistemin devami bir de samsung yazısı yerine nokia yazarsınarkadaşlar ben size katılmıyo değilim ama bellenin de hala kasma donma problemleri var ama çekirdeği yenilense yeniliğe çok açık ve güzel sistem şuanda da kullanıyorum zaten fp1 ile gayet iyi oldu.. S40 ın da baya üstüne düşüyor şuan Nokia.. Ben de isterdim senin dediğin gibi olsun ama microsoft her sektörde yaptığı gibi burda da ajanlığını konuşturdu piyasaya tutunmak için düşüşe geçmiş ama potansiyeli çok yüksek olan bir firmaya sızdı ve ele geçirdi yapıcak bişey yok şimdi ben n9 alsam mı diyorum ama çekiniyorum sistem güzel sorunsuz gibi 1400 tl verip ortada kalmaktan tırsıyorum.. Lumia ların destek alacağı ise aşikar microsoft bütün firmalarla anlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?