GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
yuklemeye çalıştığın tel hafızasını default olarak format atman lazım hatayı o yuzden alıyorsun

+Furkan

+Furkan

Üye
mount and storage ----> format sdcard0 ----> default ama verilerini yedekle

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadasim indirdigin gapps dosyalarina bilgisayardan virus bulasiyor tlfndan indir zipten cikarmafan flasla

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Baska bilgisayardan indir

Wolf389

Wolf389

Üye
6.0.1.9 surumuyle felan dene

Wolf389

Wolf389

Üye
O degilde Gladiator beni cok hayal kirikligina ugratti

gwonder_13

gwonder_13

Üye
valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama ben kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en akıcı rom eyw. mücteba :) şarja gelince grenify den grenfy pack falan yapıp kullanıcı ve sistem yani tüm uygulamaları uyutun hem verimlilik hem ram hemde şarj yönünden stabliteyi en yüksek seviyeye çekin önerilir :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama ben kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en akıcı rom eyw. mücteba :) şarja gelince grenify den grenfy pack falan yapıp kullanıcı ve sistem yani tüm uygulamaları uyutun hem verimlilik hem ram hemde şarj yönünden stabliteyi en yüksek seviyeye çekin önerilir :)
v1mi v2mi

gwonder_13

gwonder_13

Üye
tek fark statusbar bnce ben v1i kullanıyorum bnm de önceden şarjm az gdiyordu ama telefonun bütün uygulamalarını uyuttum sorun halloldu darko hocam sende öyle yap daha verimli oluyor ;)

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
tek fark statusbar bnce ben v1i kullanıyorum bnm de önceden şarjm az gdiyordu ama telefonun bütün uygulamalarını uyuttum sorun halloldu darko hocam sende öyle yap daha verimli oluyor ;)
Suan romda deilim ama dediklerin ise yarar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
DARK_HooD sen hangi romdasın link atarmısın

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi