Başarılı görünüyor. Tebrikler.
normal biçimlendircemmiyuklemeye çalıştığın tel hafızasını default olarak format atman lazım hatayı o yuzden alıyorsun
içinde önemli dosya yokkimount and storage ----> format sdcard0 ----> default ama verilerini yedekle
tamam kardeşimde telefonda indirmiyoki inndirme işlemi başarısız oldu diyoArkadasim indirdigin gapps dosyalarina bilgisayardan virus bulasiyor tlfndan indir zipten cikarmafan flasla

tamam kardeşim denicemBaska bilgisayardan indir
tamam yaptim kardesim saol yinede6.0.1.9 surumuyle felan dene

Neden ?O degilde Gladiator beni cok hayal kirikligina ugratti
v1mi v2mivalla arkadaşlar onu bunu bilmem ama ben kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en akıcı rom eyw. müctebaşarja gelince grenify den grenfy pack falan yapıp kullanıcı ve sistem yani tüm uygulamaları uyutun hem verimlilik hem ram hemde şarj yönünden stabliteyi en yüksek seviyeye çekin önerilir
![]()
Suan romda deilim ama dediklerin ise yarartek fark statusbar bnce ben v1i kullanıyorum bnm de önceden şarjm az gdiyordu ama telefonun bütün uygulamalarını uyuttum sorun halloldu darko hocam sende öyle yap daha verimli oluyor![]()
Kendi duzenledigim bi romdaDARK_HooD sen hangi romdasın link atarmısın
Suan romda deilim ama dediklerin ise yarar[/QU
kesinlkle %50 fark oldu hocam bu arada yeni bir rommu düzenliyosun güzel haberlerni bekliyoz ama gladyatörü gelştrrsen daha süper olur![]()