Gittigidiyor Reklam İçeriği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Gittigidiyor Reklam İçeriği
İyi Günler. GittiGidiyor Reklamlarında Site ile alakalı olmayan +16 filmlerin reklamları çıkıyor.
Sitede bulunan Bay-bayan farketmez kullanıcıları düşünerek ve küçük yaşta kullanıcılarında olmasının sebebi ile bu reklam konusunun(cinsellik) GittiGidiyor reklamları içerisinden çıkarılmasını taleb ediyorum.

Saygılar...

Salihyet

Salihyet

Üye
o maxicep'în yapabileceği bişey değil bunu ancak gg çözer.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
katılıyrm

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
hayır reklam içeriğini reklam alan site belirliyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
içeriği site belirleyemez sanırım

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi

üsteki cümleyi tıklayıp alttan 2. başlığı okuyunuz. İçeriği Reklam Alan Site Kendine Özgü hale getirebilir.

bunu ben değil Gittigidiyor söylüyor ok

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Reklamda gösterilmesini istedigimiz kategorileri biz ayarlıyoruz , istersek oto sanayi parçaları bile göstertebiliriz. Şu anki ayar, Bilgisayar, Elektronik, VCD-DVD Film..

Neden bunlar, çünkü bizim yapımızın ilgi çekecegi konular bunlar, vcd , dvd bu da ilgi alanlarımızdan biri bizim toplum ve bu tip sitelere takılanlar olarak öyle degil mi?

Çoğumuz yabancı yerli herneyse vcd,dvd, divx film seyreder yada büyük çogunluk.

İşte filmler kategorisinde arasıra 18+ içerikli filmler de gittigidiyor da satılmakta, çogunlukla adam akıllı filmlerin reklamları yapılırken bazen bu tip filmlerin reklamı da denk geliyor..

Bunun koyulmasındaki asıl amaç yukarıda belirttiklerimdir fakat dediğim gibi Arada çıkabiliyor <span style="color:#CC0000">Pire İçin Yorgan Yakılmaz...</span>

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
VCD DVD için Diyecek söz yok ama her siteye girişim %de 85 ikişer ,üçer çıkıyor. ve bence siteye yakışmayan bi görüntü sağlıyor. Zannımca Kimse İnternettenten Dvd veya Vcd Film almaz. hele hele internette online ise zaten herşey bedava demektir. onun için Film kategorisi çıkarılınca banner tıklama oranında düşüş yaşanacağını sanmıyorum. tabiki karar sizin lakin bir referandum yapılabilir.

RockFord Fosgate

Üye
bendede cok cıkıyor&#33;&#33;ama sıtemız ıcın bu reklamar yararlı o yuzden problem deıl bnm ıcın ama kucuk yas kullanıcılar ıcın kotu:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bizde kendi aramızda bunun tartışmasını yaptık ve çıkan sonuç bu oldu.. Çünkü yukarıda belirttiğim nedenlere dikkat et onlara vararak biz kalmasını sağlıyoruz..

Ayrıca kim alıyor demişssin ben gittigidiyordan sürekli alışveriş yapıyorum ve 1-2 dvd aldığımda oldu..

RockFord Fosgate

Üye
ewet bende muzık cd sı almıstım

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma haline dönüşmesini istemiyorum, Ama Hakikaten Çok yakışıksız kalıyor. bir Aile Sitesine (ki ben Aile olarak Görüyorum realist düşüncem)

Varsayım;
13-14 yaşında ki user bizim sitede ve dolaşırken reklam banner&#39;ında uygunsuz içerik ve yazı çıkmış
Çocuk Maxicep olduğu için rahat rahat geziyor ve başlıkta ki mesajı okuyor Annesi Çocuğun yanına geliyor ne yapıyor diye tabi çocuk rahat maxide olduğu için ve Anne Direk reklamı görüyor ne dersiniz bu duruma? ya Sizin başınıza gelirse ? yani bu yüzden dahi olsa sitenin kalitesini Düşürmemek lazım
Pire için Siteyi Düşürmemek lazım

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Feb 20 2006, 07&#58;05 PM) [post=282682]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tartışma haline dönüşmesini istemiyorum, Ama Hakikaten Çok yakışıksız kalıyor. bir Aile Sitesine (ki ben Aile olarak Görüyorum realist düşüncem)

Varsayım;
13-14 yaşında ki user bizim sitede ve dolaşırken reklam banner&#39;ında uygunsuz içerik ve yazı çıkmış
Çocuk Maxicep olduğu için rahat rahat geziyor ve başlıkta ki mesajı okuyor Annesi Çocuğun yanına geliyor ne yapıyor diye tabi çocuk rahat maxide olduğu için ve Anne Direk reklamı görüyor ne dersiniz bu duruma? ya Sizin başınıza gelirse ? yani bu yüzden dahi olsa sitenin kalitesini Düşürmemek lazım
Pire için Siteyi Düşürmemek lazım
[/b][/quote]
hocam bu içerikte sitelerden internette binlerce var ve ebeveyinler bunarı biliyorlar burdakide sadece (arada sırada çıkan) bir reklam,sayfayı yenileyincede gidiyor zaten,bence fazla takılacak bişey yok...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Evet herkes Biliyor İnternet Ortamını Ancak benim Dediğim olay Çocuğun bu tarz sitelerde işi olmadığı halde Maxinin bu Sitelerden birisiymiş Gibi Gözükme olayı ve Zor durumda kalınma olayı. Yani bizleride etkiliyor. Arkadaşlar arasında Siteyi gezerken o reklamları çıkması ister istemez Etrafımdaki İnsanlardan hemen tepki almama neden oluyor. "Sendemi ?" falan gibisinden

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
bi problem yok bence kucukler artık o kadar toy olmuo herşeyi bilio veletler

FrontmaN

FrontmaN

Üye
İsimleri de bir acayip oluyor.

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bn gittigidiyor u çok defa kullandım, reklamlarını da hep görüyorum. hiç böyle bi rahatsızlığım olmamıştı. bence gereksiz bir tartışma. +18 içerik arayan biri gittigidiyor a girmes...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Feb 20 2006, 07&#58;52 PM) [post=282748]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bn gittigidiyor u çok defa kullandım, reklamlarını da hep görüyorum. hiç böyle bi rahatsızlığım olmamıştı. bence gereksiz bir tartışma. +18 içerik arayan biri gittigidiyor a girmes...
[/b][/quote]

Konu bu değil

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yönetim olarak bunların erotik vcd amacıyla değil DVD-VCD Tarzı filmlerin ilgi alanı olması ve dikkat çektiği gereçesiyle durmasına karar verilmiştir..&#33;

Daha önceki mesajımda da yazdım.. Ayrıca biz bunu önceden tartıştık ve sakınca olmadığını gördüğümüzü tekrarlıyorum..&#39;

RockFord Fosgate

Üye
yonetım problem olarak gormuyorsa dogrudur&#33;&#33;:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt