Giriş yaparken sorun oluşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Giriş yaparken sorun oluşuyor
SİTEYE GİRİŞ YAPARKEN SAĞ TARAFTAKİ GİRİŞ KISMINA BASTIGIMDA ALTA DOGRU BİR PENCERE AÇILMASI GEREKİYOR. AMA ARADA BİR GİRİŞ KISMINA BASTIGIMDA ''403 FORBİDDEN nginx/0.8.53'' DİYE BİR SAYFAYA YÖNLENDİRİYOR. DEFALARCA DENEMEME RAĞMEN BU SAYFAYA YÖNLENDİRİYOR VE EN FAZLA 5 DENEMEDEN SONRA GİRİŞ BASIYORUM KULLANICI ADI ŞİFRE YAZMA KISMI GELİYOR.

BAŞKASINDA OLDUMU BU SORUN ? ÇÖZÜMÜ NEDİR ?

TEŞEKKÜRLER

Revengeful

Emekli Yönetici
Bendede var

• Beğen
Tepkiler: Burak
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bende de oldu öğlen.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Sorun yaşayan arkadaslar tekrar deneyebilirler mi ?
bende tüm tarayıcıların son sürümlerinde sorunsuzdu bu özelligi yaptıktan sonraki denemelerimde ancak eski sürümlerde sanırım sorun var, şu an birşeyleri değiştirdim bakarsanız sevinirim ..

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
daha az önce oldu benden de bikaç gündür oluyordu geriye dönüp tekrar denemek gerekiyor

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ozan abi biraz önce çıkıp girdim problem olmadı.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ozan abi eski usül daha iyiydi. kutucuklara yazıyorduk. yine öyle olsaya.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yok aslında bu şimdiki cok daha guzel de az once ie9 da 7 . kez de giriş yapabıldım chromede ıse 2.de
ozan abının dedıgı gibi kapatıp tekrar denıcem bakalım nasıl oluyor bi dahaki sefere

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ozan abi sorun devam ediyor. bence yine eskisi gibi kutucuklara yazalım ıd şifre

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen baya fazlalaştımı banımı oyle geliyor .ie9 da 7 kezde oldu daha gırıste sıkıntı bastı ama chromede 2. de giriş yapıyorm o guzel ıste

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sorun sadece acil giriş yapmaktan kaynaklanıyor, siteye ilk girişte web beslemeleri yüklenmeden giriş yapılınca oluyor, buda sadece 5 saniyelik geçiyor. siteye giriş yaparken sol alt köşede yükleniyor, javascript vs gibi yüklemeler yapınca giriş yapmaya kalktığınızda hata alırsınız sadece 5 saniye bekleyniz.. Hata almazsınız

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bakalım oylemı bıdahakıne gorcez

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sorun sadece acil giriş yapmaktan kaynaklanıyor, siteye ilk girişte web beslemeleri yüklenmeden giriş yapılınca oluyor, buda sadece 5 saniyelik geçiyor. siteye giriş yaparken sol alt köşede yükleniyor, javascript vs gibi yüklemeler yapınca giriş yapmaya kalktığınızda hata alırsınız sadece 5 saniye bekleyniz.. Hata almazsınız

Aynen öyle abi. :oke:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kutulara yazıyoduk o daha ıyıydı.
Mustafa abı denıycem dedıgını.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ie9 da dedigin olmuyor abi 7 kerede oluyor oda 10 sanıye oluyor bekliyorumda yanı ama chromede dedigini oluyor

zaza

zaza

Üye
sorun hala devam ediyor ie özellikle

CoDeYs

CoDeYs

Üye
oyle yapıyoruz zaten o sorunda kalkcak yakında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt