GIMP 2.6.4 - Photoshop Alternatifi

Sponsorlu Bağlantılar

eroyeren

eroyeren

Üye
    Konu Sahibi
GIMP 2.6.4 - Photoshop Alternatifi

GIMP (GNU Image Manipulation Program) ücretsiz olarak dağıtılan açık kaynak kodlu olarak geliştirilen profesyonel resim düzenleme programlarına denk güçlü bir yazılım. Fotoğraflarınızı ve resimleri düzenleyebileceğiniz, imaj kompozisyonları ve imaj yazarlığı yapabileceğiniz bu program başka hiçbir ücretsiz resim editöründe bulamayacağınız birçok seçenek ve özelliğe sahip.
Açık kodun en önemli yazılımlarından biri olarak nitelendirebileceğimiz GIMP isterseniz basit resim düzenleme işlemlerinde Paint gibi kolay kullanımı ile iş görürken, profesyonel çalışmalar yapmak isteyenlere de Photoshop ve benzeri programlarla nerdeyse aynı özellik ve seçenekleri sunarak güçlü bir alternatif konumunda. Resim kalitesinde hiçbir kayıp olmadan birçok efekt kullanabildiğiniz ve ayarlamalar yapabildiğiniz bu program hem resim ve fotoğrafla uğraşan amatör bilgisayar kullanıcılarına hemde profesyonel tasarımcılara hitap ediyor.

Yaptığınız çalışmaları veya elinizde bulunan resim dosyalarının formatlarını değiştirebileceğiniz bu program çok fonksiyonlu bir araç olarak bilgisayarınızda bulundurmanız gereken programlardan biri. GIMP modüler yapısı ile çeşitli eklemeler yapabildiğiniz ve birçok ek özellik ve seçenek ekleyebileceğiniz eklenti (plug-in) destekli bir yapıya sahip. Gelişmiş ve kişiselleştirilebilir arayüzü ile en basit işlemden en kompleks imaj uygulamalarına birçok işlemi yapabilecek şekilde geliştirilen yazılım ücretsiz olmasına rağmen profesyonel programlarla boy ölçüşebilir durumda.

Yeni ikon teması, ölçeklendirilebilir fırçalar, yeniden gözden geçirilmiş seçim araçları, renk menüsü, tam ekran düzenleme seçeneği, geliştirilmiş baskı seçenekleri ve kesme aracı, kırmızı göz kaldırma özelliği, perspektif klonlaması, lens bozma ve daha birçok yenilik GIMP'in son sürümünde sizleri bekliyor.

Dosya Boyutu: 15,16 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe

Download:

• Beğen
Tepkiler: ahmet280, habib ordu, life_1981 ve 6 diğerleri

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Emeğine sağlık, bi indirip deneyelim bakalım.

--------------- Ekleme ---------------

İndirip yükledim programı, biraz karışık ama güzel bi program. Tekrardan emeğine sağlık. :):oke:

yusufyesil

Üye
sağol eline sağlık

czxserser1xcz

czxserser1xcz

Üye
saol kardeş

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
tesekkürler.bi deneyelim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Vazgeçemediğim yegane programlardan biridir. bazı özellikleri photoshop ta yok.:oke:

partan003

partan003

Üye
kardeş saol deneyecem ilgine tşk

celilcemre

celilcemre

Üye
çok sağol aradığım program

benhjk

benhjk

Üye
kullanmaya başlamadan bi teşekkür ediym.

angelfree

Üye
Sağol kardeş

yagmur8698

yagmur8698

Üye
tşkler yüklüm bakalım inşlh güzeldir:D

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler

xxklcb

Üye
ya ben indiremedim :))

bhr123

Üye
ck karısık bi program ya hc bişe anlamadm ben :S

Doğan

Üye
teşekkürler ama photospace'si tercih ederim :)

tit4803

Üye
çok tşk edrim kardeş güzel proğram

underrr38

Üye
sağol

varoo

varoo

Üye
indiriyorum deneyeceğim teşekkürler:oke::oke::oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Çok teşekkür ederim.!:oke:Türkçe olması'da cabası...Tekrar sağol.!

Üst Alt