bi gun 24 saat telefonun sarj dayanma suresi 4-5 saatSiz napiyonuz telefonla günlük kullanım için yeterli o süre g4 e hiç girmiyorum daha az süre alıyor
bunu bir samsung cihazdan gondermem icler acisi ama bende anlamiyorum zevk isdeSamsung fanlarını anlayamıyorum valla
Anlayamazsınız![]()
24 saat ayakta mi duruyorsun sen yemek yemiyor musun uyumuyor musun! Sürekli elinde telefon dolaşıyor musun? Telefonu taş çatlasın 10-12 saat kullanıyorsun ondada 5-6 saat eline alıyorsun yetiyorbi gun 24 saat telefonun sarj dayanma suresi 4-5 saat
bunu bir samsung cihazdan gondermem icler acisi ama bende anlamiyorum zevk isde
Mah yazdık diye fan mı ilan edildim benim mj haberik yokbi gun 24 saat telefonun sarj dayanma suresi 4-5 saat
bunu bir samsung cihazdan gondermem icler acisi ama bende anlamiyorum zevk isde
ayna yok mu ayna ne güzel bir icaddır kendileri 
bir ogrenci napicak ? ben 24 saat kullanmiyorum ama en azindan bir lise ogrencisine bile yetmez bu deger hele istanbuldaysa hic yetmez trafik var da var zaten eve gelene kadar kapanir telefonu bu basit bir ornekdi sadece24 saat ayakta mi duruyorsun sen yemek yemiyor musun uyumuyor musun! Sürekli elinde telefon dolaşıyor musun? Telefonu taş çatlasın 10-12 saat kullanıyorsun ondada 5-6 saat eline alıyorsun yetiyor
ben kimseye fan demedim sadece fanlari anlamiyorum diyene destek verdimMah yazdık diye fan mı ilan edildim benim mj haberik yokayna yok mu ayna ne güzel bir icaddır kendileri
![]()
fan demek hava yapan cihazlara deniyor isde butungun esiyor pufur pufurFan demek küfür değil. Ne anlama geldiğini bi araştırın.
onu bilmiyorum ama telafuz yazmissin telaffuz diye telaffuz ediliyor aslindaGigaset telafuzu nasıl yapılıyor?
çikaset mi pıro olsa daha bi hoş olurdu sanki kulaga daha guzel geliyor bencecigaset gibi olmalı veya yazıldıldığı gibi
cenırıl yerine general diye okuyorsak bu da öyle olabilir
pıro ne ya puro olmasınçikaset mi pıro olsa daha bi hoş olurdu sanki kulaga daha guzel geliyor bence

bitmez5Gb ram baya iddalı olmuş. Bu ram sevdası ne zaman bitecek acaba merak ediyorum![]()