Haber Gigaset Me Pro Resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
bi bu cihazdaki bataryaya bakın birde Note 5 e bakın,samsung resmen insanları aptal yerine koyuyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG G4: 3000Mah
Htc M9 Plus: 2840mAh
Sony Z3 Plus: 2930mAh
S6: 2600mAh
Sürekli samsunga saldırma çabanı anlamis değilim ama millet salak değil bunlarıda görüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsungta ki hızlı sarz da kimsede yok hayırdır :D. Sony nin telefonlar 3-4 saatte sarz oluyor. G serisi de bi nebze o kadar

H0lligan

Üye
samsungu ki kadar hizli bitende yok
yukardaki listeye baksana o mah la hizli sarj olsun bi zahmet

0MG90

0MG90

Üye
Lumia 950 25 dakikada şarj ile geliyor :) Yarış mı var başka özellikler de yazalım?:)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bakalım ne diyecek merak ediyorum. Birde kalınlıkları mı sıralasak...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Kim diyor hızlı bitiyor diye bakalım 2k sony ekran koysun noluyor o sarz süresi :D 2600 mah ile adamlar 4-5 saat ekran alıyorlar batarya da 1 saatte doluyor

0MG90

0MG90

Üye
Komiksiniz ya sanki babanızın firması

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
0MG90

0MG90

Üye
4-5 saat ekran süresi iyi yani. Daha fazla alacakken daha az almak daha iyi. :hmmm

byAndroid

byAndroid

Üye
Sanki yalanda ben abartıyorum babamın firma ya. Doğru değil mi yanlış bişey mi yazıyoruz sony 3-4 saatte sarz olmuyor mu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kim diyor hızlı bitiyor diye bakalım 2k sony ekran koysun noluyor o sarz süresi :D 2600 mah ile adamlar 4-5 saat ekran alıyorlar batarya da 1 saatte doluyor
Babalarımız vefat edince şirketin avrupa kısmını sen al ben asya pazarına bakarım.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
Evet veya 2 saat. Ona bir şey demiyorum ama ölümüne savunmayın firmaları.

H0lligan

Üye
adam hakli fanlikla sadece hava yapiyonuz forumda neyin ne oldugu belli ekrani kaliteli koymuyolar vs demiyorum ben ama 4-5 saat neye yeterki ornegin bir orenci nasil kullansin bunu ?

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Üst Alt